2777
2789
عنوان

انتخاب چرخ خیاطی

84 بازدید | 18 پست

سلام .کدوم مارک چرخ خیاطی خوبه ؟ چرخ خیاطیم قدیمیه .سردوزی و کش دوزی و اینا نداره ، ژانومه که همش دست دومه .برند های دیگه رو هم نمیشناسم

صد سال دیگه هممون خاطره ایم ، البته اگر کسی به یادمون بیاره و برامون یه قاب عکس در نظر بگیرن ، وقتی تموم شدن به همین راحتیه ، یه کم مهربون تر باشیم .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلچیزان 210 رز خیلی خوبه نقلی و راحت ولسه جهیزیه خریدم

استفاده میکنی ؟ واقعا خوبه ؟ از کاچیران بد شنیدم. ترسیدم بگیرم .

صد سال دیگه هممون خاطره ایم ، البته اگر کسی به یادمون بیاره و برامون یه قاب عکس در نظر بگیرن ، وقتی تموم شدن به همین راحتیه ، یه کم مهربون تر باشیم .
برند خوب ایرانی کاچیران هست و خوبیش اینه که خدمات پس از فروش داره

شما از کاچیران استفاده کردی؟

چرا ژانومه نو هم هست.بهتزینش ژانومه هست

مرکز فروش ژانویه نو کجاست ؟ حضوری

والا شهر شما رو نمیدونم.ولی شهرما چرخ فروشیا دارن

من تهرانم

ژانومه دست دوم خیلی بیشتر ی ارزه به ایرانی های نوژانومه آخ نمیگهمن ۸۰۱ دارم ۱۰ سالی میشه حدودا خدایی ...

عزیزم .الهی شکر که راضی هستی .میترسم دست دو بخرم مشکل دار باشه .اولش متوجه نشم .بعدش که خریدم بفهمم

عزیزم .الهی شکر که راضی هستی .میترسم دست دو بخرم مشکل دار باشه .اولش متوجه نشم .بعدش که خریدم بفهمم

آخه ژانومه خراب نمیشه که بخوای تعمیر کنی

یه سری چیزها تو خیاطی باید واسش خوب هزینه کرد که بعدا به مشکل نخوری و همش یه پات خونه باشه یه پات تعمیرات

مثلا کامپیوتری ایرانی افتضاحه فقط یه چیزی سمبل کردن

ولی کامپیوتری های خارجی اسم برندش یادم نیست البته که صنعتی نه خانگی هیولاس وقتی کار کردنشو میبینی دلت میره

از هرکی بپرسی یه جنس دست دوم خارجی یا نو ایرانی جوابش کامل مشخص که چیه