2777
2789
عنوان

قصد طلاق داریم شوهرم میخواد دخترمو بگیره😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 5195 بازدید | 171 پست
یعنی باید پول بهش بدی تا بچه رو بده به خودت؟شرایط حضانت داری

منضورتون از شرایط حضانت چیه؟

نه باید تمام حق و حقوق مالی خودم و پسرمو ببخشم فقط نزدیک ۳ میلیار میشه . هزینه وکیلم من باید دادم نزدیک ۴۰ ملیون شد.

منضورتون از شرایط حضانت چیه؟نه باید تمام حق و حقوق مالی خودم و پسرمو ببخشم فقط نزدیک ۳ میلیار میشه . ...

خونه و درآمد منظورمه

خونوادت مشکلی ندارن؟

من شوهرم حضانتشونو میده بدون اینکه حق و حقوقم ببخشم ولی مادرم مثل شمر نمیذاره بیارمشون اصلا نمیخواد ببینشون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از ۹ انتخاب میکنن؟پسربچه هم؟

پسر ۷ تا ۱۵ با پدرشه. ۱۵ انتخاب میکنه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

شوهر سابقم همش تهدید میکنه .مادرش و خواهرش هم پشتشنمن باید چیکار کنم از دلشوره نمیرم

ببین هیچکس داغون و عصبی و حیوون تر از داماد سابق ما نبود همینکه خواهرم حکم جلب مهریه گرفت با مامور رفت دستبند زد ب دستش تر زد ب خودش فهمید دریده تر از خودشم هست جلو این آدما فقط نباید ضعف نشون داد 

اره وکیلم هم همینو میگه اتفاقاپناه برخدا

اصلا ترس نداشته باش عموی من ی عمر عین حیوون وحشی تو خونه بود زن عموم گذاشته بچه هاش بزرگ شدن ی دهنی از عموم صاف کرده اگ ببینیش اون آدمی ک فک میکرد خیلی ترسناکه الان عین موش شده

تاپیکتو خوندم شوهرت دوست داره یعنی هم تورو میخواد هم دوست داشته با یکی دیگه باشه اگه از بابت خواستگا ...

خوشحالم تا اخر عمرش یه حس از دست دادن داره . و عذاب میکشه . برای از دست دادنم.

و امید وارم با این درد بمیره

مطمعنم هیچ وقت حس خوشحالی از ته دل نمیچشه .