2777
2789

من یه خواهر دارم دوسال بزرگتره. پدر مادرم خیلی بیشتر به من توجه میکنن هرجا میرن هی بزور اصرار میکنن که من باهاشون برم حتما یا مثلا میرن بیرون برای من خرید میکنن یا خیلی بیشتر قربون صدقه من میرن. ولی یه روانشناسی بهم گفت اینا از ترحم هست و پدرمادرا به هر بچه ایی که ترحم کنن یا ضعیف تر باشه بیشتر محبت میکنن😐

به حرفاش که فکر کردم حس کردم وقتی خواهرم یه نمره ی خوب میگیره بجاش بیشتر هی منو ماچ و بوسه میکنن. جریان چیه اینا واقعا از ترحمه با دوست داشتن؟؟؟ 

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش منم مورد ترحم مامانم قرار میگرفتم،نگو خواهرم مورد ترحم بوده😏

😂😂نه ولی جدی از اون روز ناراحتم و حس میکنم راست میگه. هروقت خواهرم یه کاری رو عالی انجام میده میرن برای من کادو میخرن بجاش. انگار که حسادت نکنم با نمیدونم واقعا

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋
اینم هست البته نمیشه گفت ترحم همش از دوست داشتنه که نمیخوان بچه ای که ضعیف تره احساس کمبود بکنه

الان یعنی من ضعیف ترم؟ 

مثلا من کنکوریم و خواهرم دانشگاه ازاد بدون کنکور میخونه

تنها فرقش اینه تازگی ایلتس نمره بالا گرفته و سرکار میره 

اونم چون رشتش مترجمی زبان بوده

😂😂نه ولی جدی از اون روز ناراحتم و حس میکنم راست میگه. هروقت خواهرم یه کاری رو عالی انجام میده میرن ...

خوب خودتو به خواهرت برسون تا بهت ترحم نکنن

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

خوب خودتو به خواهرت برسون تا بهت ترحم نکنن

خواهرم چیزی نداره اخه. من کنکوریم امسال و اون چون قبول نشده داره دانشگاه ازاده بدون کنکور درس میخونه

تنها کار خوبی که کرده اینه که ایلتس نمره بالا گرفته که اونم چون رشته تحصیلیش مترجمی زبان هست

الان یعنی من ضعیف ترم؟ مثلا من کنکوریم و خواهرم دانشگاه ازاد بدون کنکور میخونهتنها فرقش اینه تازگی ا ...

بالاخره خواهرت بزرگ‌تره و به یه ثباتی رسیده که پدر و مادرت دیگه نیاز نمی بیننکه نگرانش باشن و خیالشون از اون راحت‌تره  و اینکه شاید فقط تو رو بیشتر دوست دارن همین 

بالاخره خواهرت بزرگ‌تره و به یه ثباتی رسیده که پدر و مادرت دیگه نیاز نمی بیننکه نگرانش باشن و خیالشو ...

نمیدونم واقعا. بابام که حس میکنم منو بیشتر دوست داره چون از اول بچگی اینجوری بود. خواهرم یکم توی مسیرای بد میرفت ولی من نه. اما مامانم حس میکنم از ترحمه قشنگ. دعا کن کنکور رشته خوب قبول بشم منم به ثبات برسم❤