2777
2789
عنوان

رشته دانشگاهیتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 6637 بازدید | 285 پست
بله صد البته همینطوره ممنونم از دعای خوبت😍😍😍

🌻🌻🌻🌻

عزیزممممم🥺❤️✨

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگممممم دندونپزشک خوب برای ارتودنسی میشناسی؟می‌دونی قم اباد صبح ها بازه یا عصرا؟

نمیشناسم برا ارتودنسی،صبحا دانشجوها عصرا متخصص

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

دوره های کارآموزی باید حتما گذروند تو شرکت ها میخوای انتخاب رشته کنی؟

کارآموزی برای سابقه کاری هست، درسته؟

بجز اون دوره ها نیاز به کلاس رفتن خارج از دانشگاه نیست ؟!

آره عزیزم انشالله می‌خوام انتخاب رشته کنم امسال، حسابداری رو خیلی دوس دارم.. پس شما نظرت با حسابداریهه

وای ارتودنسی خیلی گرون شده یه دکتر میگه ۵۰ اون یکی ۶۰

نمیدونم والا تا حالا پیگیرش نبودم ولی کلا همه گرون شده یه عصبکشی زیر ۵ تومن درنمیاد

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

نمی‌دونم والا آره سابقه کاری خیلی مهمه ولی خب اولویت با اون هایی هست که تو این رشته تحصیل کردن

حالا چیزی که بمن گفتن این بود و خب دوستام میگفتن ماها که میرفتیم کاراموزی کنار درس خوندن میگفتن چی یاد دادن ب شما پس ،اصلا اون چیزی که تو دانشگاه هست با کارای ک بهت میدن خیلی فرق میکنه حتی نصف تئوریاش. درحد حفظ کردنه فقط 

بیشترم باید کارکنی تا رزومه داشته باشی برای استخدامو مسلط شدن، حالا اگه تونستی دولتی بخونی ک بخون ولی نتونستی یکم تحقیق کنی اکادمیای خوب هم‌پیدا میشه ک‌بتونی بخونی الان لنگ‌مدرك نیستن بیشتر میگن کار و رزومه تواینا حرف برای گفتن داشته باشی کسی ب دانشگاهی ک توش درس خوندی و رقم و رتبهو..‌کارندارن

+خدایاشکرت🤍

عزیزم من خودم ریاضیم تعریفی نیستخود حسابداری که اصلا ریاضی نیست در حد چهار عمل اصلی( ضرب،تقسیم،جمع،م ...

جدا فداتشم؟

بنظرت کلاسای بیرون بهتره یا دانشگاه؟ چون من دوستام که دانشگاه رفتن میگن اصلا تئوریاشو یسری دروس بکار نمیان فقط برای حفظ کردن درحدی فرمولاس،و کار با سیستمو یسری نرم افزاراهم  باید حتما یا کاراموزی بری یا کلاس تا دستت بیاد حالا من دانشگاه ازاد فقط میتونم برم یا کلاس بین این دوتا کدوم اوکی تره از نظرت 

+خدایاشکرت🤍

ببخشید باید دانشگاه رفت میشه راهنمایی کنید

من کنکور دادم و فرهنگیان قبول شدم

مسیرهای دیگه ای برای معلم شدن هست اما کمی دشواره

مثل آزمون استخدامی

خواسته‌هایت‌را‌بسپار‌به‌خدایی‌ ﮼که‌تمام‌کارهایش‌به‌موقع‌است
حالا چیزی که بمن گفتن این بود و خب دوستام میگفتن ماها که میرفتیم کاراموزی کنار درس خوندن میگفتن چی ی ...

عزیزم داخل سایت آی استخدام و بقیه سایت های کاریابی نگاه کن، مثلاً این مورد رو ببین، اکثرا همشون زدن که کارشناسی یا ارشد حسابداری باید باشید، بعد برای استخدامی های دولتی هم باید لیسانس رو داشت حداقل. این اشتباه رو نکن برو دانشگاه اول حتما چون مدرکش لازمه، بعد حالا تو کلاس هاش شرکت کن

جدا فداتشم؟بنظرت کلاسای بیرون بهتره یا دانشگاه؟ چون من دوستام که دانشگاه رفتن میگن اصلا تئوریاشو یسر ...

اره عزیزدلم

به نظرم دانشگاه خیلی بهتره عزیزم درسته کلاس های بیرون دیگه فقط مباحث اصلی و یاد میدن و دروس اضافی نداره دیگه اما مدرکی که میگیری از دانشگاه بهتره

ولی خب مثلا اگر دانشگاه بری باید باز کارآموزی هم بری 

ولی جاهایی هم هستن که مدرک دانشگاه  و حرفه ای بودن براشون مهمه 

تا حالا دانشگاه نرفتی؟؟ منظورم اینه دیپلم داری؟

خب مسلما برای ارگان های دولتی ملاک هست ولی نه همه

توی دیوار یا فراخوان های استخدامی شهری که تو گروها میزنن اکثرا قید نکردن این مورد رو ، من مختص کسایی میگم که مثل من میخوان ازاد بخونن یا غیر انتفاعی و براشون کار مهمه که زود برن سرکار، چون هزینه ها بالاس از طرفیم پروسه زمانی داره تا به کارشناسی برس و...  و الا ك دانشگاه هرکس بتونه بره یه پوئن مثبت براش خودمم درحال حاضر فقط یه تحقیق جزیی کردمو کماکان میکنم،و هیچ تضمینی درمورد هیچ کدوم ندارم 🤷🏼‍♀️

+خدایاشکرت🤍

اره عزیزدلمبه نظرم دانشگاه خیلی بهتره عزیزم درسته کلاس های بیرون دیگه فقط مباحث اصلی و یاد میدن و در ...

نه عزیزم نرفتم دیپلمم تازه گرفتم ولی یه دیپلم مهارتیع دیگم مونده ،اها میدونی اخه من درحد پرس و جو ی ریزه اطلاعات از اطرافیان و کسایی که حسابدارن فقط کردم و خب اینطوری گفتن  خودمم بخوام بخونم باید ازاد بخونم ی پروسه ای داره و از طرفی هزینه ای بیشتر ازون کلاسا ک هست یکم منو مردد میکنه

+خدایاشکرت🤍