2777
2789
عنوان

رشته دانشگاهیتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 6642 بازدید | 285 پست
حقوقم سختتر از پزشکی نباشه راحتترم نیس ده سال عمرمو صرفش کردم اگه این ده سال رو صرف پزشکی کرده بودم ...

میفهمم آزمون وکالت واقعا سخته😢 اشکالی نداره از حالا به بعد امیدوارم به تغییر بزرگ ببینی تو زندگیت بوسیله تحصیلاتت خانوم وکیل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید سوال زیاد میپرسم بانک سنگینه واسه خانوما؟

خوشحال میشم کمکتون کنم

بستگی به شخصیت و توانایی های خودتون داره

باید بتونید ساعات کاری بالا و سر و کله زدن با ارباب رجوع رو تحمل کنید و همچنین پشت میز نشینی زیاد.

_فکر میکردم از بغل کردن متنفری!   +با تو میتونم از خیلی چیزا متنفر نباشم :)     حرفی داشتید در خدمتم..    https://harfeto.timefriend.net/17322248043170

میفهمم آزمون وکالت واقعا سخته😢 اشکالی نداره از حالا به بعد امیدوارم به تغییر بزرگ ببینی تو زندگیت ب ...

نگاه ناشکری نمیخوام بکنما جایگاه وکیل و پزشک خیلی فرق چندانی تو جامعه نداره ولی پروسه به پول رسیدن من خیلی داره طولانی میشه خسته کننده شده این مسیر برام بچه های پزشکی هموت زمان طرح هم حتی یه حقوقی دارن ما الان تو دوران کارآموزی این همه ازمون دارن کار میکشن چیزی که نمیدن هیچی یه چیزی هم باید بدیم 

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بله میشه ولی اگه حسابداری بخوانبانکم میشه برم ولی بنظرم شغل سنگینیه برام دعا کنید اگه صلاحمه آموزش پ ...

شرکت های خصوصی چطور ؟ اونا که خیلی بهتره حقوقشون

حتما برات دعا میکنم عزیزم موفق باشی

نگاه ناشکری نمیخوام بکنما جایگاه وکیل و پزشک خیلی فرق چندانی تو جامعه نداره ولی پروسه به پول رسیدن م ...

درکت میکنم عزیزم دختر عموی منم شبیه شماست

ولی قبول شدن پزشکی سخته. اگه واقعا اراده و توانشو داری باز کنکور بده وقتی انقد علاقه داری بهش 

شرکت های خصوصی چطور ؟ اونا که خیلی بهتره حقوقشونحتما برات دعا میکنم عزیزم موفق باشی

بله میشه ولی من علاقه ای ندارم ترجیح میدم یه جای دولتی استخدام بشم

ممنوم گلم

درخواست دوستی قبول نمیکنم