2777
2789
عنوان

رشته دانشگاهیتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 6638 بازدید | 285 پست
درکت میکنم عزیزم دختر عموی منم شبیه شماستولی قبول شدن پزشکی سخته. اگه واقعا اراده و توانشو داری باز ...

نه بابا دیگه سال دیگه پایه یک میشم، من تو انسانی رتبم ۱۲۵ منطقه یک بود زمانی که جمعیت انسانی ۳۵۰ هزار نفر بود میخوام بگم کشکی حقوق نخوندم اگه همین تلاشمو تو تجربی میذاشتم حتما نتیجه خوبی میداد

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

مگه با حسابداری میشه آزمون استخدامی آموزش و پرورش شرکت کرد ؟

این قسمتی از دفترچه استخدامی آموزش پرورش امساله

ببین منطقه ما فقط ۳ تا می‌گرفته از این رشته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا دیگه سال دیگه پایه یک میشم، من تو انسانی رتبم ۱۲۵ منطقه یک بود زمانی که جمعیت انسانی ۳۵۰ هزا ...

پس دیگه بیخیال گذشته 

برای رشتت خیلی خیلی تلاش کن چون حتما موفق میشیییی

این قسمتی از دفترچه استخدامی آموزش پرورش امسالهببین منطقه ما فقط ۳ تا می‌گرفته از این رشته

اوه چقدر سخت و کم

میشه منت بزاری با دل مهربونت دعام کنی ❤️ دعاهاتون همیشه گیراست 

این قسمتی از دفترچه استخدامی آموزش پرورش امسالهببین منطقه ما فقط ۳ تا می‌گرفته از این رشته

برای آموزگاری نمیتونن شرکت کنند ؟

میشه منت بزاری با دل مهربونت دعام کنی ❤️ دعاهاتون همیشه گیراست 

پس دیگه بیخیال گذشته برای رشتت خیلی خیلی تلاش کن چون حتما موفق میشیییی

مچکرم حتما💚🤧

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

علوم قرآن و حدیث.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
برای آموزگاری نمیتونن شرکت کنند ؟

تا چندسال پیش میگن بوده 

ولی امسال فکر نمیکنم، من ندیدم با دقت

بیشتر از علوم تربیتی و روانشناسی و معارف اسلامی بودن