2777
2789
عنوان

رشته دانشگاهیتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 6645 بازدید | 285 پست
خودمم نظرم رو همینه تو استخدامیا خیلی حسابدار میخوام

جای خصوصی بری هم درآمدش خوبه فقط کارت سخت تره

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
حسابداری هستماگه برمیگشتم عقب دلم میخواست فرهنگیان قبول بشم

حیف منم کنکور فرهنگیان ندادم امسال😢 شغل و آینده تضمین

ولی رشته شمام آینده شغلیش خیلی خوبه که فکر کنم به عنوان هنرآموز بتونی آزمون استخدامی آموزش پرورش شرکت کنی اگه به معلمی علاقمندی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا میگی؟!فنی رفتی یا رشتت این بود 🥲

اره بابا

من رشتم مهندسیه گلم ولی از بستگانم با بیس ریاضی ضعیف راحت درس خوند

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
ارشد گرافیک دارمهم تدریس میکنم هم آموزشگاه دارم رشته ای برو که کاری از دستت بربیاد که نیاز نباشه جای ...

چقدر عالی موفق باشی گل من

آره دقیقا باید اینارو در نظر گرفت خودمم نظرم حسابداری هست

من فقط استرس و ترس همینو دارم بنظرت اموزشگاه فنی بهتره یا دانشگاه؟

هر دو کنار هم

علوم ورزشیممن فعلا شاغر نیستماما شغل مرتبط بامدرک بستگی به نوع مدرک دارهکارشناسی و ارشد و دکترا متفا ...

شما میتونی استخدامی آموزش پرورش شرکت کنی شنیدم زیاد جذب می‌کنه دبیر ورزش 

ببخشید یه سوال داشتم ازتون برای آزمون استخدامی بانک از چند ماه قبل آزمون درس بخونیم قبول میشیم

اگر از ۶-۷ ماه قبلش آمادگی پیدا کنی خیلی عالیه

_فکر میکردم از بغل کردن متنفری!   +با تو میتونم از خیلی چیزا متنفر نباشم :)     حرفی داشتید در خدمتم..    https://harfeto.timefriend.net/17322248043170

حیف منم کنکور فرهنگیان ندادم امسال😢 شغل و آینده تضمینولی رشته شمام آینده شغلیش خیلی خوبه که فکر کنم ...

بله میشه ولی اگه حسابداری بخوان

بانکم میشه برم ولی بنظرم شغل سنگینیه برام 

دعا کنید اگه صلاحمه آموزش پرورش قبول بشم

درخواست دوستی قبول نمیکنم 
اخه دوستام ک دانشکاه رفتن اصلا راضی نیستن یعنی بعدش مجبور شدن کلاسای نرم افزاریو اینارو بیرون برن

بله میدونم

ولی مدرک دانشگاه نیازه

بدون مدرک جایی نمیتونی بری

سواد آکادمیک هم خوبه داشته باشی

شما کنار درست اون دوره ها رو هم شرکت کن

حالا من دوستام میگن از دانشگاه نری بهتره اموزشگاه و اکادمیا بهتر یاد میدن با نرم افزار ولی خب بازم ب ...

ببین اتفاقا منم دنبال این دوره ها بودم اما یه سر برو سایت آی استخدام ببین همه تاکید کردن که مدرک کارشناسی داشته باشین یا دانشجو ارشد باشین.. احساس میکنم گرفتن مدرکش تو دانشگاه معتبر تر باشه