2777
2789
عنوان

این دختر چطوره

152 بازدید | 18 پست

به نظرتون دختری که تو 20 سالگی پزشکی دانشگاه تهران قبول شده موفقه؟

مشاور کنکور هم شده و خرج خودشو میده

(دو سال پشت کنکور بوده) و از دوسال طرح هم معافه چون تک فرزنده

عالی

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلیقم نیس  

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
عالیه فقط بگو اگه به عقب برمیگشتی پشت کنکور بودن رو انتخاب میکردی؟

من فقط به پزشکی علاقه دارم و متاسفانه انقدررر کمالگرام نمیتونستم قبول کنم برم پیراپزشکی و برای دکتر کار کنم و وقتی یه دکتر می بینم حسرت بخورم

ارزششو داشت واقعا ولی من افسردگی شدییییید گرفتم و هنوز ردش به روح و روانم مونده

من فقط به پزشکی علاقه دارم و متاسفانه انقدررر کمالگرام نمیتونستم قبول کنم برم پیراپزشکی و برای دکتر ...

خوشحالم واقعا برات من خودم امسال پزشکی میارم ولی اونجایی نیست که میخوام من تهران میخوام و میخوام اگه امسال نشد بخاطرش پشت بمونم 

افسردگیت از بابت فشار خانواده و اطرافیان بود ؟

خوشحالم واقعا برات من خودم امسال پزشکی میارم ولی اونجایی نیست که میخوام من تهران میخوام و میخوام اگه ...

سال اولته؟ به نظر من هرجا اوردی برو خیلی تفاوتی نداره از نظر علمی

بله چون کل فامیل و دوست و اشنا ازم توقع پزشکی داشتن فقط و این فشار روانی خیلی زیادی برام داشت... 

باورت میشه من گریه میکردم و درس میخوندم   

سال اولته؟ به نظر من هرجا اوردی برو خیلی تفاوتی نداره از نظر علمیبله چون کل فامیل و دوست و اشنا ازم ...

امسال دوازدهم بودم

درکت میکنم خیلی افتضاحه که همه ازت توقع بالا داشته باشن

خیلی خیلی زیاد مخصوصا بعد از اعلام نتایج...

وای اره..

تو بازه ای که کنکور دادی تا زمانی که جوابا اومد تونستی استزاحت کنی و ریکاوری شی یا نگرانی زیاد داشتی ؟و اینکه نتیجه ها غافلگیر کنندس بتظرت ؟(طبق تخمین رتبه های سایت های مختلف)

وای اره..تو بازه ای که کنکور دادی تا زمانی که جوابا اومد تونستی استزاحت کنی و ریکاوری شی یا نگرانی ز ...

من که سال اول خیییییییلی نگران بودم و اصلااااا هیچی از تابستونم نفهمیدم

ولی سال دوم قشنگ ریلکس کردم کلی فیلم و سریال و کارتون دیدم و گواهینامه گرفتم و باشگاه رفتم و کلی کیف کردم

اصلا هم سمت سایت تخمین رتبه نمیرفتم چون استرس میگرفتم

وای اره..تو بازه ای که کنکور دادی تا زمانی که جوابا اومد تونستی استزاحت کنی و ریکاوری شی یا نگرانی ز ...

سال اولی که پشت موندم قلمچی میرفتم ولی سال دوم دیگه ازمون ثبت نام نمیکردم خودم پرینت میگرفتم میزدم

بعد از قلمچی تا موقعی که کارنامه اش بیاد همش تپش قلب و با استرس میخوابیدم

من که سال اول خیییییییلی نگران بودم و اصلااااا هیچی از تابستونم نفهمیدمولی سال دوم قشنگ ریلکس کردم ک ...

چقد عالی ،ایشالا همیشه موفق باشی 

دعا کن منم کنکورمو خوب بدم😂🥲