2777
2789
عنوان

این دختر چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 18 پست
سال اولی که پشت موندم قلمچی میرفتم ولی سال دوم دیگه ازمون ثبت نام نمیکردم خودم پرینت میگرفتم میزدمبع ...

دلیل اینکه دیگه قلمچی نرفتی بخاطر همین اضطرابش بود ؟ چون من خودم احساس میکنم اصلا ترازاش خیلی بدبینانس تا تراز خود کنکور و سطح سوالاش بالاس 

دلیل اینکه دیگه قلمچی نرفتی بخاطر همین اضطرابش بود ؟ چون من خودم احساس میکنم اصلا ترازاش خیلی بدبینا ...

اره  چون من از دهم قلمچی میرفتم یعنی روزای قلمچی فقط به خودم لعنت میفرستادم

دیگه سالی که قبول شدم شنبه ها قلمچی روز قبل رو پرینت گرفته بودم میرفتم کتابخونه میزدم می اومدم خونه تحلیل میکردم

من متنفرم از انتظار به قدری حالم بد میشه که نمیتونی فکرشو کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیل اینکه دیگه قلمچی نرفتی بخاطر همین اضطرابش بود ؟ چون من خودم احساس میکنم اصلا ترازاش خیلی بدبینا ...

من از دهم مشاور داشتم ولی دیگه سال قبولیم مشاور نگرفتم چون هم با نحوه برنامه ریزی اشنا شده بودم هم گزارشکار نوشتن

اخر شب برنامه رو میدادم مامان و بابام چک میکردم

خیلی بدم میاد یکی منو کنترل کنه و بخوام بهش جواب پس بدم ولی با مامان و بابام خیلی راحت بودم در عین حال سختگیرم هستن واسه درس خوندنم