2777
2789
عنوان

خانوما بنظرتون طلا بی کلاسیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1557 بازدید | 77 پست

النگو دوست ندارم و دستبند رو ترجیح میدم

ولی طلا رو هم با کلاسی یا بی کلاسی نمیدونم

خیلی وقتا شدم پول یک گرم طلا رو دادم دستبند بدل خریدم برامم مهم نیست دیگران چی فکر میکنن

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالا میخرین😘

💖🤗

‿︵‿︵‿   ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اون‌ور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش می‌کنه،نمادی که ریشه‌های هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون می‌ده و جهان بهش احترام می‌ذاره…🙂اما این‌ور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرن‌هاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب می‌کنه!💔🤦🏻‍♂️از خودی میخوریم همیشه

طلاهای شیک زیاد داریم نه نیست واقعا اما زمانی زشت میشه که النگو داشته باشیم دندان خراب هم داشتته باشیم...

اون روز سرکلاس پسرم خانم برای صد تومن شهریه کلی چونه زد این مهم نبودا. اما معاون بهش تخفیف نمی‌داد پسرش از سرکلاس آوردن بیرون خانم دستاس پر طلا بینی عملی و....

بدم اومد ازش آخه کلا اینجا شهریه هم زیاد نمی‌گیرن

النگو اگ قشنگ باشه و کم باشه خیلی قشنگ میشه من بعضیا رو میبینم  سه تا النگوی خوووشگل ظریف امداختن خیلی به دستشون میاد مهم اینه ب دستت بیاد و خودت چ حسی در موردش داری هرطوری ک حس میکنی قشنگ تر همون کارو کن

کاش من پول داشتم طلا می‌خریدم مینداختم به من میگفتن بیکلاس

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

الان زن عموی من دوتا تک انداخته دست چپش ۸ تا النگو دست راستش دوجفت گوشواره ب گوشاش دوتا انگشتر با ی گردنبند اینقد کلفته انگار قلاده سگه  اصن عین جادوگرا شده همه  بهش میگن تازه ب دوران رسیده

😂اخه الان کمتر کسی از جوونا دستش میکنه

خوب مشخصه چون طلا گرونه به اون خاطره حالا اگه برات نخریده بودن تازه شاکی هم بودی و تاپیکت موضوعش چیزه دیگری بود 

عزیزم بپوش سربلندی همسرته 

الهم عجل لولیک الفرج الهی آمین

نه گلم طلا بی کلاسی نیست ولی خب الان زیاد الگو رو نمیپسندن خانم ها 

دستت کن الان و بعدا رفتی سرزندگیت درشون بیار یا با طلایی که دوست داری عوض کن به نامزدتم سلیقه تو در مورد طلا بگو که چیزایی که دوست داری برات بخره

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران

من طلا زیاد دارم اما همش دوتا النگو و حلقه م دستمه . بقیه تو گاو صندوقه گاهی مهمونی اینا میندازم

اما یکی رو میشناسم انقدررر النگو انداخته تو دستش جابجا نمیشن النگوها . ب نظرم طلا به اندازه ش قشنگه . ن مثل کولی ها . 

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن