2777
2789
عنوان

خانوما بنظرتون طلا بی کلاسیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1557 بازدید | 77 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طلا بی کلاسی نیست. طلای زشت بی کلاسیه. النگو واقعا الان از مد افتاده ودیگه کسی نمینداره. من جات باشم اونو میدم بجاش یه نیم ست خوشگل میکیرم. یا یه دستبند شیک.

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

النگو اگه بیکلاسی بود نصف ویترین طلا فروش ها النگو نبود  

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

بستگی به افکار خودتون داره عزیزم، توی بعضی فرهنگا خوششون میاد و دوست دارن ولی بعضی جاها نه علاقه شدیدی دارن نه بدشون میاد

مثلا مامانم علاقه داره ولی من متنفرم، شاید توی منطقه شما همون‌طور که مادرتون گفته، پس اگر اینطوریه، حرف مادرتون درسته به نظرم

انشالله خوشبخت شین😍

کِنجِه سیستو❤️⁩نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خون‌خواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!

کاش یه بی کلاسِ النگوی طلا به دست بودم 

خدایا توی این دنیایی که دلیل برای غمگین بودن زیاده من بی دلیل شاد بودنو خندیدنو میخوام توی دنیایی که همه عاشق منزره های ناب طبیعت هستن من اون لنگ کفش توی بیابونو میخوام توی دنیایی که همه دنبال نور مطلق هستن من اون کور سوی نور گذشته از پنجره رو میخوام       ما عادت کردیم که همیشه بهترین ها رو بخوایم اما اگه همیشه دنبال شون باشیم اون لنگ کفشو نمی بینیم اون نور کوچک رو نمیبینیم      

من از دستبند میترسم چون دیدم ک افتاده گم شده حتی بنگل از اونم بدتر....اما النگو آینه ای ساده ک جوان پسنده من خودم ساده پسندم از اونا دارم یه حالت اسپرتی داره دیدم ک مد شده بدلشو خانومای شیک میندازن و خیلی تعداد بالا هم قشنگ میشه چون نازکن منم خریدم و هر کی دید خوشش اومد...النگو کارتیه(کارتیر)هم قشنگه مثلا یکی دوتا جدیدا هم یه النگوهای کج و کوله مد شدن اسپرت و شیک دونه ای پنجاه تومنن تقریبا

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه

من از دستبند میترسم چون دیدم ک افتاده گم شده حتی بنگل از اونم بدتر....اما النگو آینه ای ساده ک جوان ...

در ادامه بگم دندون خراب هم ندارم هر سه ماه هم چک میکنم🤭

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه