2777
2789
عنوان

شما باشین میرین بیرون یا نه😐

273 بازدید | 18 پست

پسر خاله عم ۱۸ سالشه و الان خونمونه و یکم فضول و خبرچینه...

دوستم میگه بیا بریم سینما و خودمم خیلی خسته شدم از درس حوندن لازم دارم برم...ولی خب از وقتت پسر خاله عم اینجاس هی سرم تو گوشیم بوده و چت میکردم ،الانم اگه برم حموم و با ارایش برم بیرون قطططططعا میره تو خونه خودشون میگه من حتما با دوس پسرم رفتم (ندارم اصن)بیرون اخلاقش کلا اینطوریه...

دیشبم نخوابیدم خیلی خسته ام ولی ترجیحم اینه برم بیرون یکم تخلیه شم...

شما باشین بیخیال حرف فامیل میشین یا میرین؟

لایک نکن مگر اینکه خودم بگم😑هی نوتیف میاد با ذوق باز میکنم میبینم لایکه🤦🏼‍♀️😑😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شنیدی میگن طلا که پاکه چه منتش به خاکه ؟

به خاطر ادمای احمق خوشی رو از خودت نگیر 

حرف مفت اگر شنیدی بگو الحمدلله بزرگتر دارم و همونا میدونن من با کی و کجا بودم کافیه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بخوان حرفی دربیارن  درمیارن .

اینو من دیدم .

حتی الان بشینی خونه  . میره میگه دوست پسر داشت و نشست خونه  چون دوست پسرش اجازه نداد بره سینما .

من حنس این ادما رو خوب میشناسم خیلی خوب 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .