2777
2789
عنوان

رفتار دوستم جلوی شوهرم

10281 بازدید | 156 پست

شوهرمن ساعت ۸نیم از سرکار میاد خونه دوستمم خونه ما بود ساعت ۸پاشد چسب بینیشو کند موهاشو شونه کرد کلی میکاپ کرد همین ک شوهرم اومد دوستم رفت روی مبل نشست یه پاشم انداخت رو اون یکی طوری ک با.سنش مشخص میشد

بنظرتون من حساسم یا رفتارش واقعا لوند بود؟

هرچی بود گذشت فکرت درگیر نکن دفعه بعد نزار بیاد خونت موقعی ک شوهرت هست

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خوشم نمیاد و ترجیح میدم رابطه رو قطع کنم

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

والا آدم با دوست هم باید حد و مرزی داشته باشه موهاشو شونه کرد مگه بدون شال جلوی شوهرت میمونه ؟ 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

😑خواهشا دوستاتونو یه موقعی بگین بیان خونه که شوهرتون نباشه تا قبل اومدنشم برن

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

حس خوبی نمیده کارش.بدبین نشو وبی محتاطتر چرا

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام