2777
2789
ببینید رویکرد واقعا بستگی به این داره که هرکس چطور باشه، یکی با اهمالکاری شدید وارد گروه میشه یکی خی ...

کنجکاو شدم

منم به شدت اهمال کاری و اجتناب دارم و دقیقه نودی هستم...

شما در این زمینه تخصصی دارین یا دوره‌ای دیدین که این گروه رو میخواین تشکیل بدین؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کنجکاو شدممنم به شدت اهمال کاری و اجتناب دارم و دقیقه نودی هستم...شما در این زمینه تخصصی دارین یا دو ...

عزیزم من دوره تسهیل گری دیدم و دانشگاه دبیری خوندم، اما واقعا نمیخوام از این جهت پیش برم که به عنوان استاد راهنما و لیدر گروه باشم، میخوام که همه خودشون تلاش کنن چون خب خود منم توی سال گذشته شرایطی رو گذروندم که حال خوبی ندارم و تقریباً مجدداً رسیدم به صفر و میخوام این رو استارت بزنم که حال خوب بهم بدیم نقص هایی که توی عملکردمون داریم رو بپذیریم و راه واقعی رشد کردن رو ببینیم که یه روز بالاست یه روز پایین،قطعا مسائل زیادی هست که میتونم آموزش بدم اما برای شروع این قصد رو ندارم و میخوام فقط شروع کنیم

عزیزم من دوره تسهیل گری دیدم و دانشگاه دبیری خوندم، اما واقعا نمیخوام از این جهت پیش برم که به عنوان ...

سلام منم نیاز دارم به کسانی برای تلنگر

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم
منم هستم

سلام عزیزدلم چون ظرفیت گروه محدوده برای بازدهی بهتر، یه مقدار صبر کنید ببینم اونهایی که درخواست دادن تا یک ساعت دیگه پیام میدن بهم یا نه، اگر ندادن حتما درخواست دوستی ارسال میکنم خدمتتون و آیدی میفرستم بهتون

من ۲۴ سالمه میتونم باشم؟

سلام عزیزدلم چون ظرفیت گروه محدوده برای بازدهی بهتر، یه مقدار صبر کنید ببینم اونهایی که درخواست دادن تا یک ساعت دیگه پیام میدن بهم یا نه، اگر ندادن حتما درخواست دوستی ارسال میکنم خدمتتون و آیدی میفرستم بهتون

سلام منم نیاز دارم به کسانی برای تلنگر

منم میتونم باشم؟۲۱