2777
2789
عنوان

خراب کردم بنظرتون🤔

208 بازدید | 14 پست

مشاورم دیشب پیام دادم ممنون که امسال کنارم بودید دوستون دارم خیلی زیاد البته خانم😐بعد زود بود برا خداحافظی؟! 

بعدش هم بهم گفت خواهش میکنم عزیرم منم دوست دارم موفق باشس😐ناراحت شد؟! 

بعدش هم گفته دیگه جلسه حضوری میای قبل کنکور؟! 😐💔گفتم آره برا فردا وقت داده😐💜😐💜خدایی ناراحت شد؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابراز محبت کردی فقط نه چرا ناراحت بشه

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
کنکور چه رشته ای هستی من تغییر رشته دادم میخوام بشینم بشینم بخونم برای سال بعد از تجربی ب انسانی اوم ...

تجربی خیلی سخته هرچی بیشتر بخونی نکاتش بیشتر میشه حس میکنی کافی نیس کلا مث زیست هرصفحه ای هر شکلی کلی نکته داره واقعا سخته انسانی حس میکنم قابل تحمله موقق باشی

😐وااا چرا؟! ترازت حتما خوب شده

نه باباااا من 1سال پشت کنکور بودم خیلییی خوندم اردیبهشت دادم درصدا اومد بد بود.... بی انگیزه ناامید بزور ترمیم کردم دیگ نشد بخونم حسش نبود 

نه باباااا من 1سال پشت کنکور بودم خیلییی خوندم اردیبهشت دادم درصدا اومد بد بود.... بی انگیزه ناامید ...

دقیقا من😪🍃اردیبشهت حال گیری بدی بود بنظرم امسال پارسال دی هنوز بهتر بود

دقیقا من😪🍃اردیبشهت حال گیری بدی بود بنظرم امسال پارسال دی هنوز بهتر بود

اره بخدااا دی خیلی بهتر بود خیلیا اینو گفتن ولی احمقی از سنجش بود کاش درصدا بعد امتحانا میومد هعی انشالله به امید خدا همین درصدا معجزه بشه‌😔