2777
2789

دخترم دوسال و ده ماهشه دستشویی نمیگه از صبح صد بار بردمش دستشویی اما دستشویی نمیکنه همین ک میاد بیرون خودشو خیس میکنه همه زندگیم نجس شده هرچی جایزه گذاشتم تشویق کردم کاملا بی فایدست 😔 چیکار کنم

شما چجوری گرفتید پوشکو

🕊✌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زودهاولی سه سال و سه ماهدومی ۳ سال و ۴ ماهسه روزه بدون یکبار نجس شدنبچه باد اماده باشه

اطرافیانم هی میگن وای چقد دیر شده و فلان 

تو ی روز ۴ بار خودشو خیس کرد هرچی میگم بریم دستشویی گوش نمیده

🕊✌🏻
ببین من هفته پیش از پوشک گرفتم اول اومدم چند تاپیک تجربه خوندم و اون ها را انجام دادم

منم تاپیکا رو خوندم هرچی داستان تعریف کردم جایزه خریدم اصلاااا فایده نداشت

بچه شما چند سالشه؟ چند روز طول کشید تا بگیرید؟

🕊✌🏻
بچم تقریبا همسن دختر شماست و روز اول مثل دختر شما اگر بگم شصت بار بردمش دستشویی اغراق نکردم. یک بار ...

من ۴ روزه کارم همینه شبا پوشک میکردم روزا بازش میکردم دیگه امروز بیخیال شدم دوباره پوشک کردم خیلی اذیت شدم

🕊✌🏻
اطرافیانم هی میگن وای چقد دیر شده و فلان تو ی روز ۴ بار خودشو خیس کرد هرچی میگم بریم دستشویی گوش نمی ...

اطرافیانت مگه روانشناس کودک هستن؟🤓یا پول پوشکشو میدن.

فردا میخوان توی بفیه مسائل بچت هم دخالت کنن.

خب بچه زودشه هنوز نمیتونه گوذ بابای حرف مردم

💕

دو سال و هشت ماهشه هنوز نگرفتم، امادگی نداره، منم به شدت وسواسی روی تمیزی و نجسی میدونم عصبی میشم ، ...

هی بهم میگن بزرگ شده و دیر شده و چرا نگرفتی از پوشک منم ۴ روزه شروع کردم فقط زندگیم نجس شد هیچی ب هیچی

🕊✌🏻