الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آخرای عقدم بودم چهارسال عقد بودم چون پدرشوهرم تو دوران عقدم فوت شدند خیلی عقدم طولانی شد دیگه موقع عروسیم اون آخرا باردار بودم تو لباس عروسم 😅😅جهیزیه میدیدم باردار بودم بعد فهمیدم حالا خوبیش این بود که دیگه عروسی گرفتم رفتم سر زندگیم ۲۰ سالم بود نامزد کردم دیگه ۲۴ سالگی عقد کردم بعدم عروسی .سلامت باشی. قرص خیلی ضرر داره هورمون میریزه به هم رو روان اثر میزاره دیگه نمیخورم
آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
اینا رو ولش کن. کاش هر کی قراره تو سن بالا ناخواسته باردار بشه اول اطرافیانش شرایطو بپذیرن و سختش نکنن .چون طرف بیشتر از نگاه و قضاوت بقیه استرس می گیره تا خودش.
والا پدر مادرای ماها هر کدوم ۷، ۸ تا آوردن .بعد من سر بچه دومم گفتن دیگه بسه. اگه من جا خواهر اسی بودم لابد پیرهن عثمان می شدم