2777
2789
عنوان

شوهرم هر روز میره خونه باباش

539 بازدید | 18 پست

به هر بهانه ای میره اونجا 

هر بار بره بیرون حتما دوساعت سه ساعت یا بیشتر میره اونجا بعد با زنگ و زور من برمیگرده خونه اش 

دیروز رفته بود امروزم به بهانه ای رغت بیرون ولی دیر کرده میدونم اونجا رفته حتی میشینه نهارشم میخوره گاهی 

چیکار کنم ۶ ماهه عروسی کردم همش به امید اینم که تا یکسال درست بشه چطوری برخورد کنم این عادتشو ترک کنه

عزیزم تازه ازدواج کردی

این موضوع طبیعیه 

مدام جلو رفتنش نگیر

دفعات بعدی بهش بگو با شما بره 

بگو من تنهام 

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم تازه ازدواج کردیاین موضوع طبیعیه مدام جلو رفتنش نگیردفعات بعدی بهش بگو با شما بره بگو من تنهام

خب منم دوست ندارم هر روز برم اونجا تازه برم هم تغییری اتفاق نمی آفته فقط بیشتررر باهاشون قاطی میشیم 

خب منم دوست ندارم هر روز برم اونجا تازه برم هم تغییری اتفاق نمی آفته فقط بیشتررر باهاشون قاطی میشیم

توام برو کلاس‌.باشگاه‌.خونه مامانت و اینور اونور نشین خونه منتظر اون.اصلا هم زنگ نزن و نگو نرو.ببینه به تو خوش میگذره و برات مهم نیست کمتر میره‌.یکم سرد رفتار کن بین حرفاتم مثلا بگو از مردای بچه ننه خوشم نمیاد شاید یکم بهش برخورد

میدونم 

منم‌ همسرم همینجوری بود 

تازه خرید های خونمون هم با خواهرهاش می‌رفت انجام میداد 

بعد از چندین ماه تازه متوجه حرفم شد که منظورم چیه 

الان من مریض باشم یا مشکلی داشته باشم بهش بگم خودت تنها برو نمیره میگه من عادت کردم با تو برم

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا

شوهر منم اینجوری بود .حتی میخواستیم بریم ی جایی مامنش رو هم میبردیم یا مثلا مامانش یا باباش تو خونه تنها بودن حتما ما باید میرفتیم پیششون تنها نباشن. 

الان دیگه اونجوری نیست  تقریبا یک هفته است باباش گفته بره انجیر بچینه نرفته .میگه حال ندارم .

از من یاد گرفته  من زیاد اهل زنگ و مهمونی نیستم .

🍁🍁گروه قرمز🍁🍁وزن اولیه۸۵ قد ۱۵۳ در تاریخ۱۴۰۱/۱۲/۰۸ وزن هدف ۶۰ کیلو