2777
2789
عنوان

فکر میکنم اشتباه کردم

559 بازدید | 37 پست

سلام من ۹تیر عمل کردم ۱۱روز پیش دیشب برای اولین بار چسب باز کردم عوض کنم خودم رو دیدم جا خوردم تیغه بینی پهن نوک بینی گرد بی شکل اصلا هیچ مدلی نداشت بینیم کلا جا خوردم خیلی ترسیدم تورو خدا کسی تجربه داره بگه درست میشه تیغه پهن و نوک بینی گرد اینم بگم فیلم بعد از عملم هست تیغه و نوک بینی خیلی تو فیلم قشنگه کلا خوشم آمد از مدل بعد از عمل ولی الان اصلا اون شکلی نیست اصلا مدل نداره میترسم همینطوری بمونه مجبورشم ترمیم کنم 

بزرگ شد اون دختری که از تاریکی میترسید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دماغم بعد یسال فرم خوشگل گرف اولش باد داشت و انگار کج بود ولی الان قشنگترین بینییه که تا حالا دیدم اینو کلی ادمم بهم گفتن 

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

عزیزم حال الانت درک میکنم 

همون فیلمی ک دیدی شنزدیک ترین سال به فرم اصلی بینیت

الان کلا ورم باور کن 

من خودم تا سه ماه همیت وضعیت داشتم رفته رفته بهتر میشه و فرمش با چسب زدن درست و اصولی مشخص میشه

می رسد غم های بی پایان به پایان غم مخور
عزیزم حال الانت درک میکنم همون فیلمی ک دیدی شنزدیک ترین سال به فرم اصلی بینیتالان کلا ورم باور کن من ...

تورو خدا درست میشه واقعا تو اعصابم اثر گذاشته خیلی بدون چسب بد هست

هنوز خیلی زوده برا تصمیم گیری دختر خاله منم بعد عمل تا چند ماه نوک بینی گرد بود الان فرم گرفته و خوش ...

خدا کنه تغیر کنه اصلا دلم نمیخواد اینطور بمونه