2777
2789

من ۲۰ ساله عروسشونم همیشه احترام همه رو نگه داشتم اونا هم بمن بی احترامی نکردن ۶ ماه پیش در حق پدر شوهرم همسرم یک خوبیی کرد که اون زد کاسه ی ما رو شکست و اون خوبی رو لگد کرد درحالیکه شوهرم فرداش میرفت ماموریت ۱۰ روزه و بچه ی من بشدت بیمار بود و وقت نکرد بخاطر پدرش بچه رو دکتر ببره و پدرش هم اون کار رو رید توش و بی منت کرد.من خیلی عصبانی شدم خیلی 

کلی با همسرم کل کل کردم که بخاطر پدرت بچه رو دکتر نبردی حالا حقته بکش 

فرداش همسرم گورشو گم‌کرد و رفت ماموریت منم به برادر شوهرم  که شب اونجا بود و شاهد ماجرا بود پیام دادم و گله گی پدرش رو کردم و گفتم ما خوبی کردیم دیدی چطوری پدرت آش رو ریخت تو سرمون(اصطلاحه) بعد نوشتم  که بچم مریض‌بود بخاطر پدرت همسرم نبرد دکتر و الان رفته و من دست تنهام

که اگه شوهرم  میشد صددرصد میرفت با پدرش دعوا میکرد و میرفت سراغ زنداداشش و با اکرام و احترام میبرد دکتر و کلی کاسه لیسی میکرد و از دلش در میاورد یک آدم خانواده ذلیلیه شوهرم که حد نداره

برادر شوهر بیشرفم جواب داد بمن مربوط نیست لطفا دیگه هیچوقت بمن پیام نده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد این قضیه گذشت و همسرم اومد و چند باری که رفتیم خونه ی باباش دیدم باباش یک جوریه 

یک شب ما شام گرفتیم و رفتیم خونه ی باباش با اینکه گرسنه بودیم همسرم غذا رو برد تو یخچالشون گذاشت که خودشون تنها بخورن و ما نخوریم

خو الان این چه ربطی به عنوانت داره

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.

😶 آیا واقعا به اون ربط داشته؟؟که حالا بهش میگی بیشرف

شوهرت برای اون کار انجام داده بوده؟؟

والا منم باشم پامو از تو بحث و جدال میکشم بیرون کار هرکسی بخودش ربط داره

تو اگر مشکل داری باید ب پدرشوهرت بگی

هرچند الان تو این ۲۰ سال مشکل نداشتی

چشم پوشی و بخشش هم باعث میشه زندگیت حفظ بشه

وا به برادر شوهرت چه !

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم