2777
2789
کنار جاکفشی خودم میذارم اصلا ب اونا ربط ندارع

خب بوی بد به ساکنین ربط داره

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گذاشتن کفشا پشت در تو راهرو کاملا  بی فرهنگیه 

اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      

میخواستی کنار جاکفشی بذاری چرا جاکفشی خریدی که برای دکور بذاری تو راهرو؟ اصلا میدونی جاکفشی کارش چیه؟

اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      

وای ببین حقیقتاً درکش می‌کنم حق داره به قرآن ما یه همسایه‌ای داشتیم کتونی‌هاشو می‌ذاشت پشت در یعنی به حدی این راهرو بوی گند می‌داد که من قبل از اینکه بخوام بیام از در خونه بیرون ماسک می‌زدم اسپری خوشبو کننده هم همیشه روی جاکفشی بود برمی‌داشتم می‌زدم توی راهرو بعد میومدم بعدشم اصلاً آپارتمان پشت در جای کفش گذاشتن و اینا نیستش یعنی خیلی راحت می‌تونن ازتون شکایت بکنه جز قوانین آپارتمان‌هاست می‌تونید ملاحظه بکنید

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

وا چه خجالتی برای یه خانم خیلی بده بگن کفشت بو میده به تمیزیت برس خوب

ببین چه بویی بلند شده از کفشاش بنده خدا مجبور شده بیاد بگه 

خب حق داره دیگه 

کنار جاکفشی؟؟؟ باید بزاری توی جاکفشی ن کنارش واسه دکور ک نگرفتی 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
ببین چه بویی بلند شده از کفشاش بنده خدا مجبور شده بیاد بگه

دقیقا خیلی بده به یه خانم اینو بگن 

ادم باید خودش بفهمه کفشاش بو میده دیگه 

بیچاره ببین چقدر تحمل کرده

کاربری دست دو نفر

عزیزم چرا مقاومت می‌کنی خب بشور کفشاتو

وزن اولیه: ۸۰ وزن فعلی: ۷۶ هدف نهایی:۶۰😍                هدف اول:۷5🔓 هدف دوم:۷۰🔒 هدف سوم:۶۵🔒        هدف آخر:۶۰😍🎊

بنداز اشغالی کفشاتو یه کفش استاندارد بخر جوراب نخی پات کن 

از بیرون میای جوراباتو بشور 

پاتو بشور 

کفشاتم بذار تراس هوا بخوره

از یه پزشکی شنیدم که می گفت بوی بد و غیر عادی پا، بخشی از این موضوع میتونه ژنتیکی باشه یا به دلیل اختلال در ترشح هورمون های بدن و یا سمی شدن و آلودگی داخلی بدن است. 

یکی از ساده ترین راه کار ها و البته سطحی و موقتی ، اینه که داخل یه لگن آب ولرم، پودر حنای قرمز بریزی یا نمک دریای اصل و پاتون رو بزاری داخلش چند دقیقه. 

یا اینکه به کف پا و سایر نقاط پا، پودر بهداشتی یا همون نوره بمالید. 

با این روش ها میگن سموم از کف پا خارج میشه تا حدودی و بوبر و مفیده کلا.