2777
2789
عنوان

بارداری دوم

219 بازدید | 29 پست

سلام من آخرین بار۹خرداد پریود شدم

تا امروز میشم ۵هفته۶روز ترشحات سفیدم از دیروز تبدیل به صورتی وقهوه ای شده 

رفتم دکتر سنوشکمی کرد گفت داخل رحمت چیزی نیست ولی دیواره رحم زخیم شده

سر دخترمن دوهفته دیرتر بود همه چی

برام آزمایش تیتر بتا نوشت فردا جوابشو میگیرم

امیدت فقط به اون بالایی باشه

ببین عزیزم تاریخ بارداری بر اساس تخمک گذاری ن اخرین پریودی برای همینه که معمولا خانم ها تاریخ بارداری مه خودشون حساب میکنن با چیزی که سنو نوشته فرق داره 5 هفته و 6 روز برا سیکل 28 روزه س ک تخمکش 14 ازاد شده باشه  هرچی تخمک گذاری دیرتر  سن بارداری هم کم تر میشه

5 هفته و 6 روز ک قلب نیستفقط هم سنو واژینال معلوم میشه. تیتر بتا باید دوبار انجام بدید اگ بالا رفت که تا هفته بعدش تو سنو شکمی هم جنین معلوم

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجله نکن. منم ۷ هفته رفتم گفت ساک حاملگی تشکیل شده اما خالی هست. زود بری ممکنه سونو واژینال بکنه به ...

سنو واژینال کلا انجام نمیده

ولی با این تفسیر من الان ۴هفتمه

شما نتیجه بارداریتون جیشد؟

ببین عزیزم تاریخ بارداری بر اساس تخمک گذاری ن اخرین پریودی برای همینه که معمولا خانم ها تاریخ باردار ...

مرسی عزیزم 

دقیقا بارداری اولم همینجوری بود 

ولی تو اولین سنو ساک حاملگی و کیسه دیده بود 

چون گفت خالیه خیلی ترسیدم

این استرس ها الکی ب خودتون ندید 99 درصد بارداری سالم فقط تخمک گذاری دیرتر  ولی ازمایش بتا همیشه وقتی بی بی چک مثبت میشه انجام بدین ک خیالتون راحت باشه. چون اگ بار اول عدد پایین باشه معلوم ک تخمک گذاری دیرتر بود جنین برا تشکیل قلب کوچیک. دیگه استرس نمیگیرید

الان لک بینی داری؟

من کلا تو بارداری ترشح دارم از اول تا آخر

از ۲شب پیش ترشح به رنگ صورتی خیلی خیلی روشن و بعضی اوقات کرم شده

به دکتر گفتم گفت چیزی نیست عجله نداشته باش

سنو واژینال کلا انجام نمیدهولی با این تفسیر من الان ۴هفتمهشما نتیجه بارداریتون جیشد؟

برای منم با پریودی ۷ هفته بود اما  براساس سونو ۲ هفته کمتر بود. الان ۳سال و نیمه هست. داره خونه رو خراب میکنه

این استرس ها الکی ب خودتون ندید 99 درصد بارداری سالم فقط تخمک گذاری دیرتر ولی ازمایش بتا همیشه وقتی ...

ساعت۴میرم جوابشو بگیرم

برای منم با پریودی ۷ هفته بود اما براساس سونو ۲ هفته کمتر بود. الان ۳سال و نیمه هست. داره خونه رو خ ...

عزیزم خدا برات نگهش داره

من کلا تو بارداری ترشح دارم از اول تا آخراز ۲شب پیش ترشح به رنگ صورتی خیلی خیلی روشن و بعضی اوقات کر ...

درحدی هست که دستمال کاغذی کثیف بشه؟عکسشو داری روی دستمال کاغذی؟اخه منم الان لکه بینی دارم

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
مرسی عزیزم دقیقا بارداری اولم همینجوری بود ولی تو اولین سنو ساک حاملگی و کیسه دیده بود چون گفت خالیه ...

باردار ها فرق داره من دخترم و روز 18سیکل باردار شدم پسرم و 12 سیکل برا همین سن بارداری هام با عدد ک خودم طبق پریود حساب میکردم فرق داشت

سن دقیق بارداری هم فقط تو انتی معلوم. سنو های قبل بیشتر طبق پریود میزنن. مطمعنم هفته دیگه هم خودش معلوم هم قلبش 

نظر من بر اسلس تجربه هام اینه که بعد مثبت شدن بی بی چک باید بلافاصله ازمایش تیتر بتا داد و بعد ۴۸ ساعت دوباره بتا رو تکرار کرد و اگر روند صعودی و مناسب بود یعنی بارداری درسته روندش و باید برای سونو صبر کرد تا هفته ۷ یا ۸ بارداری یا شایدم هفته های بالاتر حتی

خدایا هزاررربارشکرت که منو به ارزوم رسوندی❤👨‍👩‍👦‍👦
درحدی هست که دستمال کاغذی کثیف بشه؟عکسشو داری روی دستمال کاغذی؟اخه منم الان لکه بینی دارم

اصلا رنگ قرمز ورگه های خونی نیست فقط ترشح غلیظ