2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بایدبفهمی چه کاری باعث میشه به آرامش برسی و به چه کاری علاقمندی

مثلا اگرکتاب خوندن باعث آرامشت میشه.درطول روز حتما ساعتی رو برای مطالعه بذار،هم دانشت بیشترمیشه ،هم آروم میشی

سعی کن کاری رو که دوست داری یادبگیری،مثل آموختن زبان،خیاطی،کارهای هنری

کارهای زیادی میشه انجام داد چون فرزندتون ازآب وگل دراومده

خدایا بی نهایت شکرت
هیچ کاری دوست ندارم

اگرواقعا هیچ کاری دوست ندارید،باید از ورزش شروع کنید.نمیگم باشگاه برید ،چون گفتین کاری رو دوست ندارین

اما برای بالا بردن روحیه خودتون ونشاط بیشتر،هرروز نیم ساعت تا یکساعت پیاده روی کنید.مطمئن باشید با شروع این کار کمتر از یک ماه علاقمند میشید تا کارهای دیگه هم انجام بدین.ورزش باعث نشاط درونی میشه.شما رو سرذوق میاره تا با روحیه بهتر فکر کنید......بعد ازمدتی پیاده روی به گزینه های دیگه مثل کلاس یا یادگرفتن هنری فکر کنید.اگر هنر براتون منبع درآمد هم باشه،انگیزه تون بیشترمیشه

خدایا بی نهایت شکرت
اگرواقعا هیچ کاری دوست ندارید،باید از ورزش شروع کنید.نمیگم باشگاه برید ،چون گفتین کاری رو دوست نداری ...

جالب بود ولی من کارمندم خیلی خسته ام همیشه پا دردم با اینکه کفشمم خوبه بازم ممنون شاید گزینه از محلی کار تا خونه پیاده روی کنم و دیگه با ماشین نرم

جالب بود ولی من کارمندم خیلی خسته ام همیشه پا دردم با اینکه کفشمم خوبه بازم ممنون شاید گزینه از محلی ...

پس اگه از پیاده روی خسته میشی ،میتونی گزینه پارک وطبیعت رو انتخاب کنی.جایی که سرسبز باشه والبته مردم هم باشن.بدون هیچگونه قضاوت و یا دید منفی،فقط آدمها رو ببین و به صورتشون لبخند بزن.از خوشحالی شون خوشحال بشو....این تمرین فوق العاده به آدم انرژی میده.من که زیاد انجام میدم و دوستش دارم

خدایا بی نهایت شکرت
چقد جالب شما اینا رو از کجا بلدی؟

دراثرتجربه این اطلاعات رو کسب کردم

زیادآزمون وخطا داشتم.بعداز۴۳سال سن فهمیدم چیزی که عمیقا انسان رو خوشحال میکنه،اینه که باید راضی به داشته هات باشی و خوشحالی وموفقیت وپیشرفت دیگران هم باعث خوشحالیت بشه....

برای همین با خنده و ذوق دیگران میخندی،به جای اینکه حسادت کنی یاعصبانی وناراحت بشی....از خیلی چیزها سطحی میگذری....خیلی از حرفها برات بی اهمیت میشه....اینجوری آرامش بیشتری داری

فرقی میان طعنه و تعریف خلق نیست

چون رود بگذر از همه ی سنگریزه ها

خدایا بی نهایت شکرت