2821
2789
عنوان

بهترین رشته دانشگاهی تجربی

8059 بازدید | 26 پست

خانما از کسایی که خودشون تجربه دارن یا تو اطرافیان دیدن بهترین رشته دانشگاهی برای تجربی چیه؟؟

که هم از نظر درآمد اوکی باشه و هم تحصیلی 

فقط خواهشاً دو مورد رو رعایت کنین 

یکی که نیاین بگین هیچ کدوم و برو آرایشگری،ناخن و...

یا درس خواندن به درد نمیخوره 

و اینکه الکی نیاید بگید دندون،دارو، پزشکی چون صرفا شنیدین این سه رشته خیلی پول در میارن 

ماهم خیلی چیزا در مورد ی سری موارد میشنویم ولی وقتی از نزدیک مواجه میشی میبینی اصلا اینطور نیست 

فقط کسایی که تو اطرافیان دیدن یا خودشون تجربه دارن بگن 

حتی اگه رشته ای هستین یا دیدین که رشته بدی بوده هم بگید 

خیلی ممنون ❤️🙏

اگر پرستیژ بالا و درآمد خوب میخواین سه رشته تاپ ولی طول تحصیلشون زیاده 

اما اگر طول تحصیل کم و درامد خوب میخواین رشته های توانبخشی گزینه مناسبیه

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من از پزشکی راضیم ولی در کل همیشه امتحان داری و کلا فشار زیادی داره، من اگه باز به عقب برگردم همینو انتخاب میکنم چون با جون و دل دوسش دارم و حس میکنم میتونم تو این شغل موفق باشم اما خب اگه علاقه نباشه واقعا زجر میکشه طرف، امتحانای زیاد و سنگین ، تعطیلی کم ، هرچیم بری جلو تر سنگین تر میشه، دیر به درآمد میرسی

بهترین رشته ک تحت هیچچچ شرایطی بیکار نمیمونی

زود تر از بقیه کارابازنشسته میشی

کلا رشته خوبیه 

ساکنان دریا پس از مدتی صدای امواج را نمیشنوند و چه تلخ است قصه عادت...
اگر پرستیژ بالا و درآمد خوب میخواین سه رشته تاپ ولی طول تحصیلشون زیاده اما اگر طول تحصیل کم و درامد ...

خب توانبخشی کدومش 

شما خودت تو اطرافیان دیدی کسی رو؟؟

واقعیت اینه هر کی از شغل خودش میناله 😑🤦🏼‍♀️

از اطرافیان پرستار داریم میناله

ماما داریم میناله

پزشکم داریم اونم میناله

ولی از دور زندگی خوبی دارن ولی همه شون از شرایطشون مینالن...

خب توانبخشی کدومش شما خودت تو اطرافیان دیدی کسی رو؟؟

توانبخشی فیزیوتراپی از همه درآمد بیشتری داره 

بینایی سنجی مجوز مطب زدن داره درآمد خوبیم داره  

در کل همه رشته هاش خوبه 

از اطرافیان کسی نبوده اما بسیار تحقیق کردم در این رابطه

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

من از پزشکی راضیم ولی در کل همیشه امتحان داری و کلا فشار زیادی داره، من اگه باز به عقب برگردم همینو ...

منم اول انتخابم پزشکی بود ولی اصلا الان تو روحیه ام نیست 

موفق باشی عزیزم❤️

فقط شما با دانشجو های رشته های دیگه در ارتباط نیستی که شرایط رشته های اونا چطور؟؟

واقعیت اینه هر کی از شغل خودش میناله 😑🤦🏼‍♀️از اطرافیان پرستار داریم مینالهماما داریم مینالهپزشکم ...

ناله که اره 

ولی خب ببخشید بعضیا چس ناله هستن و تو میفهمی 

و بعضی هام واقعا ناله هاشون به حقه 

و آدم متوجه میشه اینو

کدوم رشته؟؟؟

پرستاری چون خواهر خودمم پرستاره بله معایب زیادی ام داره مثل خستگی ...

ولی ازنظرمن رشته فوق‌العاده ایه

ساکنان دریا پس از مدتی صدای امواج را نمیشنوند و چه تلخ است قصه عادت...
رشته‌های علوم توانبخشی : فیزیوتراپی ، گفتاردرمانی ، کاردرمانی ، بینایی‌سنجی ، شنوایی شناسی ، ارتوپد ...

خب از اینا کدومش؟؟

آخه من هرچی جستجو میکنم نمی دونم از کجا اطلاعات کسب کنم کدوم بهترن؟؟

توانبخشی فیزیوتراپی از همه درآمد بیشتری داره بینایی سنجی مجوز مطب زدن داره درآمد خوبیم داره در کل ه ...

آها مرسی عزیزم 

فقط اینایی که این دورشته میرن نباید ی سرمایه اولیه داشته باشند برای خرید تجهیزات و...؟؟؟

2825
2823
2791
2779
2792