2777
2789

سلام به همگی

این تاپیک رو زدم که کسی مثل من گول نخوره و مغبون نشه

سایت filimo

یه سایت شامل فیلم و سریاله

که مدعی هست اگر ازش اشتراک خریداری کنید می تونید با حجم رایگان بصورت آنلاین و با گوشی فیلم ببینید

این سایت نماد اعتبار سایت در وزارت ارشاد هم داره متاسفانه! 

و مثلا میگه اگر خط هم راه اول دارید با پرداخت روزانه 500 تومن می تونید اشتراک دریافت کنید

و هر فیلمی رو بخواین بصورت آنلاین و با گوشی ببینید

منم اینکار رو کردم و اشتراک گرفتم. و سه قسمت یک سریال رو دیدم و تمام مدت هم با آرم هم راه اول زیرنویس میشد با خیال راحت فیلم ببینید حجم اینترنت شما رایگان است

هنوز دو روز نشده بود دیدم از طرف هم راه اول یه پیامک اومد مشترک گرامی مصرف دیتای شما خیلی بالارفته بیا بسته بخر و از این حرفا

داشتم شوکه میشدم آخه من باهم راه اول فقط فیلم دیده بودم اونم با حجم رایگان!! 

بعد صورتحساب گرفتم دیدم حدود 40000 تومن برام قبض افتاده😥😥

از عصبانیت داشتم می ترکیدم

حالا هرچی با اپراتورهای هم راه اول تماس میگیرم میگن به ما مربوط نیست خود سایت باید پاسخگو باشه

به سایت filimo تماس میگیرم میگن هم راه اول باید پاسخگو باشه

خلاصه که یه کلاه گشاد سرم رفت و به همین راحتی به خاطر دیدن سه قسمت سریال شهرزاد حدود 40000 تومن متضرر شدم

اینم بگم من چون میخواستم قانونی سریال رو ببینم از طریق این سایت و به این شکل دیدم

وگرنه راحت می تونستم غیرقانونی با حجم اینترنت رایگان وای فای دانلودش کنم... 

خلاصه که گول سایت filimo رو نخورید

که هم باید پول اشتراک بدین هم حجمتون مصرف میشه 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

من این سایتو نمیشناسم .ولی مثلا از نت فلیکس یا اچ بی او که اکانت میخرم فقط برای دسترسی به فیلم و سریاله و مصرف اینترنتت یه بحث دیگه است ..ربطی به اون اشتراک نداره .دیگه این سایت که از نت فلکس پیشرفته تر نیست   

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من این سایتو نمیشناسم .ولی مثلا از نت فلیکس یا اچ بی او که اکانت میخرم فقط برای دسترسی به فیلم و سری ...

آخه این سایت نماد ثبت تو وزارت ارشاد داره از طرفی

چنین امکانی هم غیر ممکن نیست

مثلا خود اپراتور هم راه اول گفت ما با اپلیکیشن آیو قرار داد داریم

این اپلیکیشن هم به همین صورته اشتراک میخری

بعد با حجم دلخواه هرچقدر بخوای فیلم و سریال با حجم رایگان میبینی

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

من اشتراکاشو دیده بودم کمتر از ده تومن نبود که

برای هم راه اول اشتراک روزانه 500 تومن

و برای ایران سل روزانه 300 تومن داره

آخه این سایت نماد ثبت تو وزارت ارشاد داره از طرفی چنین امکانی هم غیر ممکن نیست مثلا خود اپراتور هم ...

نمیدونم .ولی شما که فیلم دوست داری اینترنت نامحدود بگیر .من ایران که بودم داشتم خیلی خوب بود 

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

عزیزم فیلمیو عالیه من روزی سیصد اشتراک میخرم با ایرانسل.ولی ۱۲ شب دیگ تمومه و اگه لغوش نکنی از شارژت کم میکنه روز بعدش.اصلا از نتت استفاده نمیکنه .احتمال زیاد از همراه اوله مشکل.من راحت هرچی سریال و فیلمه میبینم .مشکلی پیش نیومده

برای هم راه اول اشتراک روزانه 500 تومن و برای ایران سل روزانه 300 تومن داره

کلا هم راه اول از منم کلی پول خورده...دیگه عادتشون شده

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562
نمیدونم .ولی شما که فیلم دوست داری اینترنت نامحدود بگیر .من ایران که بودم داشتم خیلی خوب بود 

نه بابا اصلا وقت زیاد فیلم دیدن ندارم

چندروز بود حال و وضع روحیم ریخته بود به هم گفتم بذار فصل دوم شهرزاد رو ببینم یه کم از فکرهای روزمره بیام بیرون

بدتر اعصابم خرد شد😢😟از طرفی مصرف اینترنت خودمون وای فای هست و حجم رایگان شبانه هم داره

عزیزم فیلمیو عالیه من روزی سیصد اشتراک میخرم با ایرانسل.ولی ۱۲ شب دیگ تمومه و اگه لغوش نکنی از شارژت ...

آخه سرویسش همچنان فعال بود و من غیرفعالش نکردم

روز دوم هم کلا کمتر از نصف یه قسمت از سریال رو دیدم

و مرتب زیرنویس میشد با خیال راحت فیلم ببینید حجمتون رایگانه😡😡

از طرفی هم راه اول میگه ما با اینا قرارداد نداریم

استارتر ببخشید منم میخواستم بگم گول بعضی ها که خودشون رو توی سایت به جای مشتری راضی جا میزنن ولی در واقع کاسبن رو نخورن

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد،،، تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد...

بعد این اتفاق هم یه سرچ که کردم دیدم تو سایتای دیگه یه عده بهشون فحش و بدوبیراه گفتن که پول اشتراک دادیم ولی از حجم اینترنت خودمون کم شده

خداروشکر که من باهاش اشتراک نگرفتم😂😂

منم این تاپیک رو زدم جهت اطلاع رسانی

که بقیه مثل من نشن

اصلا هزینه کارکرد اون دوروز رو که دیدم شوکه شدم، بعد با اپراتور فیلیمو کهدصحبت می کنم

میگم. اگه پیگیری نکنید تو سایت ساماندهی رسانه ها شکایت می کنم خونسردانه میگه مشکلی نداره این کار روهم می تونید بکنید😐

احتمالا خیالش راحته کسی پاسخگو نیست