در روز دو الی سه ساعت وقتم داره برای تمیز کردن خونه میره.حس میکنم از بی نظمی و بی سلیقگی خودمه که وقتی چیزیو برمیدارم نمیذارم سرجاش.. ولی از طرفی حس میکنم چیدمان داخل کمد رو بلد نیستم یه چیزی که میخوام همه چی به هم میریزه میتونید راهکار بدید؟چطوری داخل کمدتونو میچینید؟
اما شوهرم ک بیاد خونه خونه نابوده ظرفام میمونه کلی لباس تلنبار میشه تخت و میریزه بهم
یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پس در واقع سه تا داری 😂خداحفظشون کنهپسر من هنوز سه ماهشه احتمالا با بزرگ شدن اون منم نتونم مرتب نگه ...
زنده باشی گلم
ی دونه بیش فعال دارم دوتا بچه اروم
بچه هام بدبختا مرتبن کمکمم میکنن
شوهرم ک پاش میرسه ب خونه ظرفام میمونه لباسا تلنبار میشه خودشم هی بهم میریزه تخت و ی جوری بهم میریزه ی ساعت فقط باید رو تختی مرتب کنی
یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
روزی دو بار جارو؟؟؟عزیزم سلامتیت مهمتره ها چهار روز دیگه خدایی نکرده کمردرد و پادرد و اینا میاد سراغ ...
خو منم دوبار میزنمالبته گاهیم ی بار اشغال میریزه مدام
بااینجال یکی بیاد خونه ادم فک میکنه ی ماه ب چیزی دست نزدیم
منم شوهرم خودش از بچه ها بدتره.میره یه لباس از داخل کشو برداره تمام کشو رو بهم میریزه .یه چی میخوره هر جا نشسته باشه همونجا میندازه.من تلاش میکنم حداقل بچه هام مرتب باشن فردا پسفردا زن گرفتن زنشون بنده خدا مثل من نشه ولی کو گوش شنوا
منم شوهرم خودش از بچه ها بدتره.میره یه لباس از داخل کشو برداره تمام کشو رو بهم میریزه .یه چی میخوره ...
این مردا رو ادمنمیدونه چیکار کنه بعد من شوهرم بودنی دوس ندارم کار کنم کنارش میشینم خونه بهم میریزه