در روز دو الی سه ساعت وقتم داره برای تمیز کردن خونه میره.حس میکنم از بی نظمی و بی سلیقگی خودمه که وقتی چیزیو برمیدارم نمیذارم سرجاش.. ولی از طرفی حس میکنم چیدمان داخل کمد رو بلد نیستم یه چیزی که میخوام همه چی به هم میریزه میتونید راهکار بدید؟چطوری داخل کمدتونو میچینید؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب برا اینکه همیشه مرتب باشه باید تقریبا همیشه دستت به کار باشه ولی خب وقتی چیزی میاری فقط به برداشت اون چیز فکر نکن حواست باشه بهم نریزی و اگه نظم بهم خورد سریع همون لحظه مرتب کن
امکان نداره روزی سه ساعت وقت بزاریو خونه مرتب نباشه قبول ندارم
از وقتی ک از خواب بیدار میشمتا وقت خواب دارم کار میکنم باز بهم میریزه
دیروز خونه ب حدی تمیز بگو کل خونه رو شسته بودمالکی نه ها پذیرایی رو سطل سطل اب می یختم
الان بیا خونه رو ببین
یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
وا چرا اینجوری پس من روزی دوساعت وقت بزارم خونه دسته گل میشه همه هم میگن همیشه خونت مرتبهبچه دارین؟
دوتا والبته مهره اصلی شوهرمه
یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
[QUOTE=345711659]امکان نداره روزی سه ساعت وقت بزاریو خونه مرتب نباشه قبول ن۳ ساعت فقط برای تمیزی نه.در روز ۳ ساعت برای تمیزی و پختن شام و شستن ظرفا وقتم میره