2777
2789

خواهش میکنم شمارو به امام حسین قسم میدم براش یه دعایی کنید این محرم .تو خوابم خودم بهش گفتم برو امام حسین رو قسم بده کمک کنه .

التماس میکنم براش دعا کنید برای رفع دلتنگی و گرفتاری های اون دنیاش .هرکس دعا کرد بهم بگه دل منم آروم بگیره ‌خودمم فاتحه ای میبرم میدم یا نمیدونم کاری چیزی بلدین انجام بدم ‌چون اسم امام حسین اومد بنظرتون یه غذایی شربتی چیزی ببرم بدم بیرون به هیئت که پخش کنند؟ التماس میکنم از ته دلتون دعا کنید برای این بچه دلتنگ که فوت شده 

کاربری دست ۲ نفر میباشد تاپیک هارو قاطی نکنید باهم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرچی در توانته نذر کن براش . قرآن بخون براش . شاید یه حق الناسی گردنش باشه . می‌میشناسیش؟ از آشناهای ...

عزیزم کودک بود میگفت دلتنگ مادرشه اما نمیتونه بره پیشش 

الهی . بچه ک پاک و طیب و طاهره. براش خیرات کن .

بله پاک بوده ولی نمیدونم حساب و قوانین اون دنیا چجوریه که انگار همچین مشکلی داشت و من میدونستم دارم خواب میبینم اونم با نگرانی بهم نگاه میکرد انگار فقط چندثانیه فرصت داشتیم حرف بزنیم 

وای نگو آتبش گرفتمبنظرم زنگ بزنید خوابتون رو تعبیرکنن

به کجا بگم ؟چون علت رو گفت و به مادره ربط داشت ولی اگر اینجا بگم مادری ک کودک از دست داده بشنوه قبلش آتیش میگیره خودم دارم دق میکنم .نگفتم که همین گناه نشه برای اون فوت شده 

به کجا بگم ؟چون علت رو گفت و به مادره ربط داشت ولی اگر اینجا بگم مادری ک کودک از دست داده بشنوه قبلش ...

بزن تو اینترنت شماره دفتر یکی از مراجع رو پیدا کن

ببین تعبیر خواب میکنن 

خوابتو تعریف کن تا بگن چیکار کنی

عزیزم کودک بود میگفت دلتنگ مادرشه اما نمیتونه بره پیشش

شاید مادرش ناراحته از موضوعی یا بیقراری فرزندش رو میکنه و اون فرزند از این موضوع نارحته 

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
عزیزم خواب برا ذهن خودمونه زیاد به اون موضوع فک کردی حالا خوابشو دیدی...

خیلی سال گذشته فکری نکردم. من کلا رویای صادقه از بچگی میدیدم اثبات هم شده برای خودم و آشناها بارها و بارها. 

ب خواب اهمیت میدم برای همین

مادرش شاید تو فشار هست برای همین نمیتونه مادرش رو ببینه. برای مادرش خیرات بده خود بچه که گناهی نداشته

من مامان  دو تا  فرشته  ام .دخترم  هلن  و  پسرم کارن.... معجزه  های خدا  تو  زندگی  ایم..خدایا  ممنونم