2777
2789
عنوان

آقایون در سایت😑

322 بازدید | 19 پست

اقای نامحترم 

واقعا شرم آور ، خجالت بار و نشان از تربیتیه ک مادر حضرتعالی زحمتشو نکشیده برات 

😑مزاحم خانم ها میشی حرف های لایق خانواده خودتو میزنی 

😑وسط موضوعات خیلییی زنانه میای . 

خیلییی زشته

😑بعد خودتو زن جا میزنی جواب میدی یهت میگیم خواهر جان خانوم گل عزیزم ، بازم نمیگی من مرد هستم ؟ هنوز میگم گلم گلم جواب میدی؟؟؟؟ 

😌خب چون تو اصلا مرد نیستی . یک مذکر خواجه درباری ا ح م ق هستی . 

مرد بودن خیلی زیباست ک امثال شما حتی لیاقت ب دوش کشیدن این اسم هم ندارید بدیخت ها . 

پی نوشت: با احترام ب اون دسته از مرد های محترم و اقایونی ک کاملا مشخصه اقا هستن ، حد و حریم حفظ میکنن و شان مرد بودن خودشون رو حفظ میکنن . 

مخاطبم اشخاص دیگه ای هستن . 

اینجور افراد چه از جانب پدر و چه مادر در تربیتشون کوتاهی شده وگرنه تربیت بچه که فقط با مادر نیست

فقط 43 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق تا فردا شب>>>

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  

متاسفانه تو هر جامعه ای افرادی هستند که شخصیت سستی دارند باعث خراب شدن ذهنت ها میشن 🙏

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

آقایون حاضر در تاپیک ، تروخدا یه دلیل منطقی بیارید ، برای چی توی این سایت عضو هستید ؟

من یه بار از یکیشون پرسیدم گفت بخاطر تبادل نظر

اخه اگه هدفشون فقط تبادل نظر بود میتونن برن ددی سایت اونجا مخصوص اقایونه نه اینجا بین اینهمه خانوم باشن

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  

دقیقا دیروز صبح یه کاربر مرد تاپیک جنسی زد و گفت زن دارم و یه نفر رو میخوام برای رابطه 

بعد من بهش فحش دادم، یه کاربر اومد نی نی یار رو برای من تک کرد که چرا فحش دادم😅

جالبه مرده هم به همون کاربره فحش داد و حرفه‌ای بدی زد

شب شراب نیرزد به بامداد خمار...
اینجور افراد چه از جانب پدر و چه مادر در تربیتشون کوتاهی شده وگرنه تربیت بچه که فقط با مادر نیست

کاملااا حق باشماست 

بهتر بود اینطوری مینوشتم 🌹🙏

مرسی از یاداوری یجاتون

کاملااا حق باشماست بهتر بود اینطوری مینوشتم 🌹🙏مرسی از یاداوری یجاتون

عزیزدلمی🩷🌸

فقط 43 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

دم به ساعت هم درخواست میدن

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن