2777
2789
عنوان

پشمای صورت رو با چی بزنمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 41 پست
اولش صورتم رو با شوینده مناسب پوست چرب ک قبلا استفاده کردم می‌شورم در جهت رویش مو میزنم تیغ رو تمیز ...

تونر باید با پد بزنی

مرطوب کننده هم بزنی هم قبل شیو هم بعدش

اسپری آب برای التهاب کمتر و لغزنده شدن پوسته

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
تونر باید با پد بزنیمرطوب کننده هم بزنی هم قبل شیو هم بعدشاسپری آب برای التهاب کمتر و لغزنده شدن پوس ...

تونرم مدل خودش اینه رو صورت اسپری میشه 

مرطوب کننده بزنم؟؟؟این خودش باعث جوش میشه ک😓

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرطوب کننده اجازه نمیده جوش بزنی 😐 کی گفته باعث جوش میشه

کسی نگفته 

زدم جوش شد

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

خودم صورتمو بند میندازم ابروهامو تیغ اصلاحنخت تمیز باشه بعدش حموم بری صورتتو با اب یخ بشوری جوش نمیز ...

متاسفانه متاسفانه 

حس میکنم حموم برم بعدش خیلی خیلی بیشتر میشه 

نخ رو گفتن الکل بزن دستشم گفتم بشوره 

اصلا دیونه شدم نمی‌دونم چیکار کنم 

همش جوش ریز زیرپوستی میزنم 

فشار میدم ی چیز سفیدی در میاد 

دارم دق میکنم 

ن میشه مو رو تحمل کرد ن میشه جوشو تحمل کرد

مرطوب کننده ت مناسب پوستت نبود

مگه مناسب پوست چرب نباید باشه؟

دستگاه اصلاح صورت براون

قبلش صورتتو بشور بعد با تونر کامل پاک کن وقتی اصلاح کردی با یخ صورتتو ماساژ بده منافذ پوستت بسته بشه بعد ژل بعد از اصلاح سی گل رو روزی سه باز بزن

منم اینجوری بودم ولی اینارو رعایت کن جوش نمیزنی

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
متاسفانه متاسفانه حس میکنم حموم برم بعدش خیلی خیلی بیشتر میشه نخ رو گفتن الکل بزن دستشم گفتم بشوره ا ...

عزیزم جوش طبیعیه بخدا هممون داریم

ولی اگه اونقد زیاده که اذیت میشی دکتر برو شاید مشکل چیز دیگه ای بود

دستگاه اصلاح صورت براونقبلش صورتتو بشور بعد با تونر کامل پاک کن وقتی اصلاح کردی با یخ صورتتو ماساژ ب ...

مرسی عزیزم ❤️ 

عزیزم جوش طبیعیه بخدا هممون داریمولی اگه اونقد زیاده که اذیت میشی دکتر برو شاید مشکل چیز دیگه ای بود

رفتم 

فک کردم از تنبلی تخمدان باشه 

ولی دکتر زنان طبق آزمایش و سونو و نوع جوش گفت نیست 

دکتر پوست هم گفت ب خاطر اصلاحه اصلاح نکن