2777
2789
عنوان

پشمای صورت رو با چی بزنمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 41 پست
تیغ مخصوص صورت

خب با همینم میزنم جوش میزنم 

جوش زیرپوستی 

فشار میدم ی چیز سفید بیرون میاد

بعد اصلاح انگار ب صورتم حمله میکنند این نوع جوش

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تیغ اصلاح>> البته برای من جوش نمیزنه بقیه روشا رو امتحان کردم فقط درد کشیدم

خب با همینم میزنم جوش میزنم 

جوش زیرپوستی 

فشار میدم ی چیز سفید بیرون میاد

بعد اصلاح انگار ب صورتم حمله میکنند این نوع جوش

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

بعدش چیزی میزنی؟

هیچی نمیزنم 

الکل رو امتحان کردم فقط سوخت بدتر جوش زد 

لوسیون بعد از شیو هم گرفتم مثلاً ضدجوش بود سوخت صورتم و جوش زد

اگه باید بری بیرون ضد افتاب بزن، برگشتی بشور دوباره لوسیون بزن

مرسی عزیزم امتحان میکنم

خب با همینم میزنم جوش میزنم جوش زیرپوستی فشار میدم ی چیز سفید بیرون میادبعد اصلاح انگار ب صورتم حمله ...

این جوش چند دلیل میتونه داشته باشه

در خلاف جهت رویش مو میزنی

صورتت آلوده ست و قبل از شیو نمیشوری یا شوینده ت مناسب نیست

قبل از شیو مرطوب کننده نمیزنی 

صورتت رطوبت نداره و از اسپری آب استفاده نمیکنی

اگر نکات شیو صورت رو رعایت کنی هیچوقت جوش نمیزنی

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
هیچی نمیزنم الکل رو امتحان کردم فقط سوخت بدتر جوش زد لوسیون بعد از شیو هم گرفتم مثلاً ضدجوش بود سوخت ...

خب اشتباه میکنی بعد اصلاح استخودوس بزن یا الووا البته اگه بهش حساسیت نداری که پوستت خنک شه

این جوش چند دلیل میتونه داشته باشهدر خلاف جهت رویش مو میزنیصورتت آلوده ست و قبل از شیو نمیشوری یا شو ...

اولش صورتم رو با شوینده مناسب پوست چرب ک قبلا استفاده کردم می‌شورم 

در جهت رویش مو میزنم 

تیغ رو تمیز میکنم با الکل 

تونر اسپری میکنم رطوبت داشته باشه و میزنم 

اشتباهه؟

خب اشتباه میکنی بعد اصلاح استخودوس بزن یا الووا البته اگه بهش حساسیت نداری که پوستت خنک شه

اسطوخودوس رو امتحان نکردم

ولی آلوورا رو امتحان کردم جواب نداد

قبل از اصلاح اصلا جوشی نداشت صورتم😿