2777
2789
عنوان

خانه دوبلکس خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 11911 بازدید | 37 پست

خونه دوبلکس یه بدی دیگش اینه که هی باید مواظب بچه ها باشی که از پله ها نیافتن .البته من بچه ندارم ولی وقتی مهمون میاد تا موقعی که برن از استرس میمیرم .خودم یه بار حواسم نبود پله اخری ندیدم بد جور خوردم زمین وشوهرم هم یه بار سر همین پله ها پاش در رفت

خونه منم دوبلکس هست فقط یه خواب بالا داره که قبل از امدن نی نی بلااستفاده بود اما الان مجبور شدم بزا ...

پایین منظورم کنار پذیرایی واشپزخونه اتاق داشتی؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خونه دوبلکس یه بدی دیگش اینه که هی باید مواظب بچه ها باشی که از پله ها نیافتن .البته من بچه ندارم ول ...

من بخاطر شیردادن به بچم حس میکنم استخونام اون قدرت قبل رو نداره تازه تحمل پادرد هم ندارم

زانوهام خیلی درد میکنه

بنظرم ادم یه خونه با متراژ ۳۰۰ ویلایی داشته باشه که فاصله ساخت تا حیاط یه پله باشه واین ساخت سه تا ا ...

باز من اپارتمانی دوست دارم که تراسش اندازه حیاط باشه.با این تفاوت که سوسک و جک و جونور نمیاد.در دو طبقه.چون مهمونی زباد میدم.

من بخاطر شیردادن به بچم حس میکنم استخونام اون قدرت قبل رو نداره تازه تحمل پادرد هم ندارم زانوهام خی ...

آزمایش D3بده حتما

منم پادرد داشتم ویتامین Dشدیدا پایین بود دکتر آمپول تحویز کرد الان بهترم قبلش پسرم شیرمیخورد پادرد من شروع میشد

خدایا عاشقتم که انقد خوبی😘

داشتم تو تاپیکهایی که در مورد خونه دوبلکس دنبال راه حل میگشتم تاپیک شما رو پیدا کردم، عزیزم پله و پادرد و اینا به کنار ، ممکن چند تا ترفند بهم یاد بدید که بچه ها از پله پایین نیفتند خیلی بابت این موضوع دارم عذاب میکشم همش استرس این دارم بچه هام از پله ها بیفتند پایین مخصوصا که فاصله بین چوبهایی که به عنوان محافظ پله به کار رفته زیاد همش دلواپسم متاسفانه پله ها هم زیاد کاش مال منم هشت تا پله داشت بدبختی من اینه که از حال تا اتقاق خواب ها 20 تا پله میخوره   

داشتم تو تاپیکهایی که در مورد خونه دوبلکس دنبال راه حل میگشتم تاپیک شما رو پیدا کردم، عزیزم پله و پا ...

منم دقیقا از در خونه تا حال و اشپزخونه ۱۰ تا پله از حال تا اتاقا ۱۶ تا پله پدرم دراومده    ولی چون تو راهروئه پله ها مشکل زمین خوردنشون ندارم ولی امان از بی نظمی خونه 

😍