2777
2789

برای منم درست نبود،۹۰درصد آدمها که میدیدن من رو،میگفتن پسر میاری،حتی خانمهایی که پیش بینیشون ردخور نداشت😁 حتی در سونوگرافی اول هم گفتن احتمالاً پسره،شکمم جمع و جور بود و تا ماه ۹ مثل فرفره دور خودم میچرخیدم،میگفتن،خوشکلتر هم شدم،اما یک دختر خوشکل نصیبم شد.😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم اینا خرافات و حرفهای ضد زنه. هر جی خوب و قشنگه یعنی پسر. زشتی ها و بدی حا هم یعنی دختر. ربطی نداره. بهتره ما خانمها خودمون به این حرفها دامن نزنیم و جنس خودمون رو تحقیر نکنیم.

وای سه تا خیلی سخته   ...من ی دونه دارم ..فکر میکنم کل وقتم پر شده..تازه بعضی وقتا زمان کم میا ...

اره سخته مخصوصن ک الان سرکلاژ شدم استراحت مطلقم

ولی دیگه خواست خدا بود...ایشالا همه نی نیا سلامت باشن ...واقعن جنسیت فرقی نداره

برای من تو انومالی ک رفتم سر همین گفت معدش دیده نمیشه وااای مردما فقط میگفتم خدایا اگر حرفی زدم ناشکری کردم ببخش منو...بعد نیم ساعت ک دوباره سونو کرد معدشو دید 

اره سخته مخصوصن ک الان سرکلاژ شدم استراحت مطلقم ولی دیگه خواست خدا بود...ایشالا همه نی نیا سلامت با ...

خدا رو شکر ..واقعا گاهی یادمان میره سلامتی بچه هامون از هر چیزی مهم تره...خدا همیشه محافظ کوچولو هامون باشه 😊

اره سخته مخصوصن ک الان سرکلاژ شدم استراحت مطلقم ولی دیگه خواست خدا بود...ایشالا همه نی نیا سلامت با ...

البته شاید شما توانایی هات از من خیلی بیشتر باشه من خودم ی خورده تنبلم  

من که دماغم ودست وپام ورم کردن درحال لالیگا

خخخخخ

تازه باسن ورونمم گنده شدن

کلاعوض شدم

ولی بچم پسره

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :”)