2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من رو هم همه ميگفتن پسره كه نبود

تا حدودي درسته ولي نه قطعي

توي مهد دخترم دو تا مامان باردار بودن

يكي شون از قبل هم قشنگتر شده بوَد اون يكي 👎🏼 

من تشخيص دادم خوشگله پسر و اون يكي دخترِ مياره كه درست بود😳

خواهر من خیلی خوشگل شد تند و فرز هم بود بدهیکل هم نشد همه میگفتن پسره ولی دختر دنیا آورد. در عوض همسایمون از همون ماههای اول دماغش باد کرد چه وضعی هر روزم بدهیکلتر و زشت تر میشه پسر دنیا آورد امسال

زیاد نمیشه استناد کرد به این چیزا

❤زندگی 

سلام.انشاا... که یک نی نی سالم به دنیا بیاری.من منظوری ندارم که اینجور میگم.چون سوال پرسیدین،من سر هر دو بچه به قدری ورم داشتم و دماغم هم خیلی برزگ میشه.تازه سر بچه دومم رنگ پوست هم عوض شده بود.

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!

عزیزم توی عوام فک میکنن اگه بگن بچه پسره مادره ذوق مرگ میشه واسه همین اینجوری میگن تو ناراحت نشو.

ولی در کل منم خیلی خوشگل شدم و پوستم صاف شده و اینا همه بهم میگن چه مامان خوشگلی هستی ولی نی نیم دخملیه😍

برا سالم و صالح بودن نی نی م یه صلوات میفرستین؟❤
اخه من قربون مامانای سایت برم که برای بچشون انقدر ریز ریز هول و ولا دارن  خوش به خالتون  ...

ان شاالله برای شمااااااا هم زودتر اتفاق بیفته عزیزم😍

برا سالم و صالح بودن نی نی م یه صلوات میفرستین؟❤