2777
2789

عزیزم اگه دوست داشتی دعا کن برام امسال رشته ای که میخوام قبول شم ۲۲ تیر کنکور دارم

به امید خدا،خانم دکتر آینده هستم  تویی که امضامو خوندی،اگه برام دعا کنی قبول شم،خوشبخت و عاقبت بخیر شم،خدا دل خودمو خانواده مو پر از آرامش کنه،منم از خدا می خوام هیچ وقت رنگ غم نبینی،از خدا می خوام تویی رو که با قلب مهربونت دعام کردیو خوشبخت و عاقبت بخیر کنه،از خدا می خوام سفرت همیشه پر برکت و پر روزی باشه،انشاءالله که تنت همیشه سلامت باشه🤲آمین ای خدای جهانیان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اونو اولویت زندگیت قرار بوده باعث میشه مداومت داشته باشی خیلی نماز خوبیه انشالله خدا قسمت همه بندهاش کنه 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
انشالله بهترین ها نصیبت بشه خودمم ۲۲ تیر کنکور دارم

مرسی همچنین عزیز

به امید خدا،خانم دکتر آینده هستم  تویی که امضامو خوندی،اگه برام دعا کنی قبول شم،خوشبخت و عاقبت بخیر شم،خدا دل خودمو خانواده مو پر از آرامش کنه،منم از خدا می خوام هیچ وقت رنگ غم نبینی،از خدا می خوام تویی رو که با قلب مهربونت دعام کردیو خوشبخت و عاقبت بخیر کنه،از خدا می خوام سفرت همیشه پر برکت و پر روزی باشه،انشاءالله که تنت همیشه سلامت باشه🤲آمین ای خدای جهانیان

نماز شب اول و اخر همه چيه ماشين ميشه بدون بيمه سوار شد زندگى بدون نماز شبم همونه 

انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد                                  
من قبلا هرشب میخوندم خیلی خوب بود روحیم خیلی بهتر بود دوباره چند روزه شروع کردم خداکنه بتونم پاش بمو ...

انشالله که میتونید براتون دعا میکنم 

شماهم منو دعا کنید💜🌷