2777
2789
عنوان

منودوتاجاریهام که باهم هووو هستن باهم تویه آپارتمانیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2014 بازدید | 60 پست
امیدوارم واقعی نباشه

ولی هست عین واقعیته ۱۸سال شده ازازدواج دومی

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرش میرفت با اونیکی میخوابید حامله‌ش هم میکردزن اولش هم تنهاخیلی عذاب اوره

خالم موقعی که فهمید بچه دار نمیشه چندبار به شوهرش گفت طلاقم بده ولی شوهرش میگفت عاشقتم و نمی تونم در نهایت با زور قبول کرد زن بگیره و همیشه خالم رو بیشتر دوست داشت و هر جا میرفت مهمونی و مسافرت و .. با زن دومی نمیرفت  ، چون همونطور که گفتم زن دومی حتی بلد نبود با مردم ارتباط بگیره و آداب اجتماعی بلد نبود . 

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
مرد بیشتر پیش کدوم میره

یه شب درمیون 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

مثل زن دایی های من

اولی باردارنمیشد چندسال داییم به پاش وایساد

خودش رفت دومی روبرای داییم گرفت دخترعموشوانتخاب کرد

اولی موفر وموکوتاه وچشم رنگی وتپل دومی موبلندولخت وخوش هیکل

وپنج تابچه آوورده

دوتا هووهم باهم زیریه سقفن

البته داییم ماشاا... وضعش عالیه ولی خوب هووهام باهم مثل دوتاخواهرن... 

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
کدوم خوشگلترهشبا بیشتر کجاس اقاعه؟

اولی خیلی قشنگ تره ولی الان مریض وداغون شده اقاعه آز خداشع پیش دومی باشه ولی خیلی خداترسه احترام اولی روداره یشب پیش اولی یشب دومی

مثل زن دایی های مناولی باردارنمیشد چندسال داییم به پاش وایسادخودش رفت دومی روبرای داییم گرفت دخترعمو ...

کربلا دوتاشوندبردمکه برد ترکیه بردو... 

هرجامیرن باهمن... 

اولی یه کم پیرشده ولی هنوزپابه پای داییم میاد

بچه هارم دوتایی نگهداشتن کارای خونه رم دوتایی میکنن... 

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
کربلا دوتاشوندبردمکه برد ترکیه بردو... هرجامیرن باهمن... اولی یه کم پیرشده ولی هنوزپابه پای داییم می ...

البته خدمه هم دارن

میگم پولدارن

خونه شونم خیلی بزرگ ولی ازم نخوایدبگم کجامیشینن چون قطعالومیرم😁

خاله منم بچه دار نمیشد ، خودش رفت برای شوهرش زن گرفت ، ولی یکی رو گرفت که از هر لحاظ از خودش پایین ت ...

اینم خیلی پایین ترولی الان بیاوببین کلی سرمون منت وپزمیده حتی سربرادرشوهرم که چرامنوگرفتی 

مثل زن دایی های مناولی باردارنمیشد چندسال داییم به پاش وایسادخودش رفت دومی روبرای داییم گرفت دخترعمو ...

باورم نمیشه هوومثل دوخواهرباشن حالم بهم خوردازاین اراجیف چطورمیتونن شوهرشون دوزن داشته باشه واونامشکلی نداشته باشن من بودم شوهرمومیکشتم بعدشم خودموولی نمیزاشتم زن بگیره

اولی بچه نداره هنوز

نه یبار۲۵سال پیش انگاربالقاح نمیدونم چی بودباردارشدباید۳ماه آمپول میزدتادوماه زدولی دیگه نتونست طاقت بیار ول کرد بچه اومدرفت بهش گفت عمل پیشرفت کردبه تلاشی بکن دومی شنیدکلی دعوام کردبچه بیاره چرا