2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فعلا همسر ندارم ولی اگه یه روزی انشالله داشتم ،در حد معقول و خوب به نظرم 4_5میلیون خوب باشه واسه کسی که درآمد داشته باشه ولی از دخترا و زن های پرتوقع و پر رو بدم میاد که هر چقدرم بدی ناسپاس هستن و دنبال بیشتر هستن!!

و همیشه قرار نیست یکسان باشه یه ماه بیشتر یه ماه کمتر نسبت به شرایط، البته زن هم عقل داشته باشه همش رو خرج نمیکنه و پس انداز هم واسه خودش میکنه.

اگه اینجا هستم فقط برای اینکه شناخت بیشتری از زندگی و جنس مخالف پیدا کنم تا درک بیشتری داشته باشم برای زندگی ،هیچ وقت تاپیک زنانه شرکت نکردم و نمیکنم.

فعلا همسر ندارم ولی اگه یه روزی انشالله داشتم ،در حد معقول و خوب به نظرم 4_5میلیون خوب باشه واسه کسی ...

خوبه اگه واقعا انجام بدید همسر من ک قرار شده ماهی یک بده همه خرجامم باخودم😂🤦🏻‍♀️

خوبه اگه واقعا انجام بدید همسر من ک قرار شده ماهی یک بده همه خرجامم باخودم😂🤦🏻‍♀️

بابا من اصلا آدم ولخرجی نیستم ولی هزینه خودم و ماشین راحت ماهی ده میلیون هست البته خوب من گردش زیاد میرم ولی خوب زنم حق داره که توقع خرجی داشته باشه ،البته مامان منم همینقدر رو با زور میگیره😅 پس برو خدارو شکر کن منم حالا یه چیزی میگم و امیدوارم همینجور هم بشه ولی واقعا اینقدر خرج و مخارج بالا هست هیچ کسی گناه نداره و زمونه بد شده و درآمد ها کفاف نمیده.

اگه اینجا هستم فقط برای اینکه شناخت بیشتری از زندگی و جنس مخالف پیدا کنم تا درک بیشتری داشته باشم برای زندگی ،هیچ وقت تاپیک زنانه شرکت نکردم و نمیکنم.

بابا من اصلا آدم ولخرجی نیستم ولی هزینه خودم و ماشین راحت ماهی ده میلیون هست البته خوب من گردش زیاد ...

میدونم درک میکنم من همسرم نمیزاره سرکار برم تو خونه ام کار میکنم نمیزاره بفروشم واقعاام ولخرج نیستم ولی ماهی یک اونم همه خرجم لباس و همه چی باخوده ادم باشه به نظرم کمه ولی مجبوری قبول کردم

میدونم درک میکنم من همسرم نمیزاره سرکار برم تو خونه ام کار میکنم نمیزاره بفروشم واقعاام ولخرج نیستم ...

چون دوست داره بیشتر مراقبت باشه ولی چاره چیه زمونه یجوری شده که باید ساخت دیگه ،انشالله که همیشه خوشبخت باشید و حال دلتون خوب باشه.