2821
2789
عنوان

شما باشین چه‌‌رفتاری میکنین

230 بازدید | 24 پست

دخترم قبل عید دنیا اومد بجز خودموشوهرمکه براش طلا گرفته بودیم کسی در نیومد حتی هزار تومنم کادو بده شما باشین ناراحت میشن ؟ایقد دلم برا خودمو دخترم گرفت خدا میدونه 🥺 🥺

زایمانم خیلی سخت بود ایقد تو بیمارستان بودم خواهر شوهرم در نیومد بگه تا منم یه شب بیام پیشت بمونم ..بازم خدا خیرشون بده خانواده خودمو اگر نبودن حتمن میمردم از بی کسی

خوشا به بخت بلندم که درکنار منی 💓متعهد 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خانواده خودت هم هدیه ندادن؟!

هیچ کس .. حداقل خانواده خودم تو او روزا که گرفتار بودم خیلی کمک کارم بودن خانواده شوهرم همونم دریغ کردن

هیچ کس .. حداقل خانواده خودم تو او روزا که گرفتار بودم خیلی کمک کارم بودن خانواده شوهرم همونم دریغ ...

منظورت از گرفتاری چیه منظورت بستری و زایمان هست ؟!اون که خانواده خودت باشن آدم راحت تره مثل مادر خاهر

منظورت از گرفتاری چیه منظورت بستری و زایمان هست ؟!اون که خانواده خودت باشن آدم راحت تره مثل مادر خاه ...

من زایمانم سخت بود ۱ماه فقط بیمارستان بودم خیلی سختی کشیدم واقعن همه میگفتن شاید جون سالم در نبرم

خدا خیر بده آبجیمو که برا دخترم مادری کرد و بمنم رسیدگی میکرد

من زایمانم سخت بود ۱ماه فقط بیمارستان بودم خیلی سختی کشیدم واقعن همه میگفتن شاید جون سالم در نبرم خد ...

دستش درد نکنه واقعا.

وگرنه باید پرستار میگرفتی کلی پول میدادی .

چی بگم ولی هدیه جای خود من باشم ناراحت میشم هم از اونا هم از خانواده خودم

دستش درد نکنه واقعا.وگرنه باید پرستار میگرفتی کلی پول میدادی .چی بگم ولی هدیه جای خود من باشم ناراحت ...

طفلی دخترم 🥲کار خواهرم از هر کادویی برام باارزش تر بود

تازه بگم باورت نمیشه بعد اینکه اومدم خونه خودم هنوز خواهرش دیدن منو دخترم نیومده نیمساعت بیشترم فاصله مون نیست

شما بگو دریغ از هزارتومن برا دلخوشی من

به شوهرم گفتم اونم میگه خودم بجای همه براش جبران میکنم

طفلی دخترم 🥲کار خواهرم از هر کادویی برام باارزش تر بود تازه بگم باورت نمیشه بعد اینکه اومدم خونه خو ...

وای چه بی ادبن

واقعا اگر شعور ندارن خودتو ناراحت نکن بقولا ما مسئول بیشعوری بقیه نیستیم

وای چه بی ادبن واقعا اگر شعور ندارن خودتو ناراحت نکن بقولا ما مسئول بیشعوری بقیه نیستیم

ولی به شوهرم گفتم اگر رفتی خونه شون واقعن نشون میدی من برات بی ارزشم .چیبگم خدا کمک منم کنه

اصلا خانواده شوهر همشون همینن

آدم چقدر به شوهر بگه

شوهر چیکار کنه دیگه بنده خدا

من دیگه به شوهرم نمیگم چون متوجه شدم دلش میشکنه

در عوض اصلا محبتی به خانواده همسرم ندارم و رفتار متقابل نشون

میدم همسرمم پشتمه

اصلا خانواده شوهر همشون همینن آدم چقدر به شوهر بگه شوهر چیکار کنه دیگه بنده خدا من دیگه به شوهرم نمی ...

آره منم سعی میکنم دیگه حرفی به شوهرم نزنم مردا به اندازه کافی خودشون تو فشار هستن..منم شوهرم گفت هرکی هرجور رفتار کرد هموجور باش منم پشتتم

نه اونا دنبال ایحرفا نیستن واقعن بعضی وقتا دلم برا خودم میسوزه

ولی اسی ببخشید رک میگم شوهرت آدم خوبیه مثلاً میتونه بتو بگه باشه من نمیرم خونمون تو هم نرو

بعضی مردها میگن پررو هستن همینجا چقدر تاپیک میزنن راجع به شوهرشون . بنظرم وقتی کسی هدیه نداده درگیر نشو بیخیال

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز