2777
2789

دو سال پیش برادرم رو بخاطر سرطان از دست دادم 

دلم براش تنگ شده ، اگه به گذشته میرفتم تمام علت هایی که ممکنه باعث مریضی داداشم شدن جلوشونو میگرفتم ، مثلا به پدرمادرم میگفتم خواب دیدم وقتی دعوا و شیون راه انداختین داداشم ترسید و سرطان گرفت ، یه نشونه هایی هم میدادم که بهم باور کنن ، یا تو نوجوانی با برادرم دعوا نمیکردم ، بهش نمیگفتم انشالا بمیری😭😭

خدایا غلط کردم ، خیلی چیزای دیگه رو جلوشون رو میگرفتم نمیزاشتم واسه چیزی ناراحت بشه ، پیشش میبودم

🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم

قرار تو و داداشت تو این دنیا تا همین جا بوده

چرا خودت رو اذیت میکنی؟

اون دنیا برادرت خیلی راحت تره دلت تنگ میشه قبول اما ب تابی نکن چون برادرت هم اذیت میشه شاید جاش خوبه فقط بی تابی شما باعث ازارش هست

هر چه از دوست رسد نیکوست...
عزیزمقرار تو و داداشت تو این دنیا تا همین جا بودهچرا خودت رو اذیت میکنی؟اون دنیا برادرت خیلی راحت تر ...

خیلی عذاب وجدان دارم بخاطر گذشته ، هم اینکه از پدرمادرم گاهی اونقدر متنفر میشم 

🥀

عزیزدلم خیلی تسلیت میگم بهت انشالا خدا به دل مهربونت صبر بده ، روح برادرت هم در آرامش ابدی. براشون صلوات و فاتحه میخونم

این فکرا داغونت می‌کنه گلم، با تقدیر نمیشه جنگید ، چیزی که خدا رو پیشونیمون نوشته قطعیه، عمر برادر عزیزت تا همون روز و همون لحظه بوده‌

تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده 

با من همدردی اتفاقا منم عزیز از دست دادم به خاطر همین بیماری نکبت عنوان رو دیدم خواستم بیام بگم همش میبردمش چکاپ تا زود بفهمیم و اینجوری نشه و هر شبم بهش فکر میکنم میگم خاک بر سرم اگه زودتر فهمیده بودم الان زنده بود و با قرص آرامبخش میخوابم چون فکرش من رو روانی کرده دلم میخواد بمیرم منم تا دیگه انقد حسرت نخورم😔

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...