2777
2789
عنوان

من دلم شادیای بچگیامو میخاد😭

145 بازدید | 21 پست

دلم بغل بابامو میخاد

ناهار گرم مامان که تو روزای سرد زمستونی همیشه رو بخاری بود

اتاق کوچیک و دنجم رو که ی پنحره رو ب خیابون داشت 

دلم قهر و اشتیای اونوقتا با دویتامو میخاد 

کاش بزرگ نمیشدم

کاش تو سن ۱۷سالگی تموم میشد زندگیم 

کاش روزی ک خاسم عقد کنم تصادف میکردم میمردم چه بدونم سیل میومد ی نشونه میفرساد خدا

دلم مرگ مبخاد😭😭😭😭

خوشیام از روزیکه عقد کردممر زدن و رفتن .......

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهیی چرا اخه چیشدع

خسته ام یه دختر شاد و پر انرژی بودم از دیوار راست بالا میرعتم خیانت کرد اشغال بهم ی سال با ی زن متاهل در ارتباط بوددو قطبی شدم حالت جنون بهم دست میده فقط دلم مردن میخاد دعا کن برام😔

خسته ام یه دختر شاد و پر انرژی بودم از دیوار راست بالا میرعتم خیانت کرد اشغال بهم ی سال با ی زن متاه ...

شتت چقدد کثافته ولی😐

موندم چیبگم تنها راهش جدا بشی ازش اونم اگه خانوادت پشتت باشن

شتت چقدد کثافته ولی😐موندم چیبگم تنها راهش جدا بشی ازش اونم اگه خانوادت پشتت باشن

متنفرم ازش دوسدارم خونه رو بده ب من مهریم رو ببخشم فقط ی مکان داشته باشم ی سرپناه ک بچه هام توش راحت باشن 

.سخته برا منی ک ده یال مستقل بودم با دو تا بجه جدا بشم میخام انقد از پولاش خرج کنم احقد عذابش بدم حالش جا بیاد

من ۲۳ ازدواج کردم الا ۲۷ ام همش میگم چ اشتباهی کردم کاش الان تازه بفکر ازدواج میفتادم

من بخدا فقط مجردیمو میخام ارش اگه ی روزی جدابشم یا زودتر از من بمیره هیجوقت ازدواج نمیکنم