بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حققق واقعا من نمیتونم عمومیارو.. حداقل تشریحی میتونی یچیزی بنویسی ولی فک کن بخوای تست دینی و ادبیات بزنی وای
گاهی اوقات، آدم ها گمان میکنند اگر فرد در هم شکسته را به اندازه کافی دوست بدارند، او سرانجام خود را اصلاح خواهد کرد اما مشکل اینجاست خود آنها نیز در نهایت فرو خواهند پاشید🍂✨
تشریحی قابل جمع شدنه با عمومی من باید با کنکور بای بای کنم
وای دقیقا منم همینطور
گاهی اوقات، آدم ها گمان میکنند اگر فرد در هم شکسته را به اندازه کافی دوست بدارند، او سرانجام خود را اصلاح خواهد کرد اما مشکل اینجاست خود آنها نیز در نهایت فرو خواهند پاشید🍂✨
داشته باشن عزیز من چقدر جبران میکنه منطقه سه هم روستای ویرانه رو شامل میشه هم شهرستانای کوچیک وضعشون ...
میدونم😥
جبر جغرافیاست واقعا
من اونجاها رو فقط تو نوشته ها دیدم. حتی اونی ک تهران هست منطقه یک هست با اونی ک منطقه های خیلی پایین هست کلی شرایطش فرق میکنه. دیگه اون مناطق ک واقعا همه جوره بنده خداها حق دارند
من منطقه محرومم بچه های این مناطق هرگز از پس کنکور عمومی برنمیان نه معلم خوب نه کتاب دارن و...اونوقت ...
باهوش جان کنکور سطح سختی سوالاش صحیح میگی بالاست مثلا قرابت ادبیاتو نه تو میتونی بزنی نه اونی که تو اصفهان و مشهده بجز یه عده قلیل که رتبه برتر میشن ولی امتحان ادبیات رو خیلیا میتونن بهتر از تو بدن بازم میگم شما نه تو حوضه بودی وضع تقلب رو ببینی نه تاثیر معدل رو میدونی چقدره که ۲۵صدمش از یه تست کنکور هم بیشتر جابجا میکنه درک اینکه چقدر هم پول اضافه واسه ترمیم پرداخت میشه فکر کنم اسونه
Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋 #فمنیست_رادیکال
اون وقت ی عده چرت و پرت گو میخان عمومی برگرده کارزار میزنن و این مسخره بازیا یکی نیست بهشون بگه چتون ...
والا من نمیدونم الان من سال دیگه کنکور دارم چجوری این همه عمومی رو جمع کنم و رشتمم ریاضیه..تازه تست خیلی بدتر از تشریحیههه