رد_پای_می مدیر عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 5578 عنوان چرا میگید تاثیر معدل برداشته شه | مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 45 پست عمومیا یهو برگرده تو کنکور 1404 خوبه؟اونوقت چی کار میخواید بکنید تو 9 ماه میتونید هم تخصصی تست بزنید هم عمومی؟ 1403/04/19 | 23:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گوربه_نمکی عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 2686 الان بگو من چیکار کنم که تست عمومی نزدم یهو تو 1404بیاد چه غلطی کنم مشکل اموزش پرورش دست منه ؟از بیخ و بن مشکل داره این طرح ها درضمن اگه الان درحد کنکور عمومی و قواعد و کرامر بلد نیستی نهایات رو گند میزنی چون سطحشون کاملا بالاست Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋 #فمنیست_رادیکال
گوربه_نمکی عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 2686 سهمیه منطقه ای دارن ک اون ها داشته باشن عزیز من چقدر جبران میکنه منطقه سه هم روستای ویرانه رو شامل میشه هم شهرستانای کوچیک وضعشون خیبی بده Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋 #فمنیست_رادیکال
رد_پای_می مدیر استارتر عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 5578 مشکل اموزش پرورش دست منه ؟از بیخ و بن مشکل داره این طرح ها درضمن اگه الان درحد کنکور عمومی و قواعد و ... امسال که زیاد نبود سطحش وقعا بعدم تست خیلی با قواعد و گرامر اولیه متفاوته
cherylady عضویت: 1403/04/19 تعداد پست: 300 اره بابا امتحانات نهایی خیلی به نفعمونه تا اینکه عمومی رو کنکور بدیم اونم کسایی که تو عمرشون یبارم تست عمومی نزدن مگه میشه یهو بیان بگن عمومی بیاد تو کنکور ،فقط نهایی یازدهم و دهم داستان داره وگرنه دوازدهمش کاملا اوکیه
گوربه_نمکی عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 2686 امسال که زیاد نبود سطحش وقعا بعدم تست خیلی با قواعد و گرامر اولیه متفاوته موفق باشی ولی میانگین از سال پیشم اومد پایین تر تو دوازدهما همه مشاورا هم گفتن سختر بوده Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋 #فمنیست_رادیکال
شرک_دلتنگ عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 16184 بابا حداقل ۱۲ هم یه چیزی دهم یازدهم خیلی مسخرست😐 آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109 ناشناسم ✨️ من شک دارم به شادیای شما 🗣
رد_پای_می مدیر استارتر عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 5578 اره بابا امتحانات نهایی خیلی به نفعمونه تا اینکه عمومی رو کنکور بدیم اونم کسایی که تو عمرشون یبارم ت ... همینو بگو دوازدهم پشت کنکور موندنشم راحته
رد_پای_می مدیر استارتر عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 5578 موفق باشی ولی میانگین از سال پیشم اومد پایین تر تو دوازدهما همه مشاورا هم گفتن سختر بوده ممنونم شما هم همینطور از کنکور که سخت تر نیست ما تو عمرمون چون از اول کفتن نمیاد تست عمومی نزدیم
گوربه_نمکی عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 2686 ممنونم شما هم همینطور از کنکور که سخت تر نیست ما تو عمرمون چون از اول کفتن نمیاد تست عمومی نزدیم اصلا خاک تو سر کنکور حالا تشریحی یا تستی دوران گندیه😪 Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋 #فمنیست_رادیکال
رد_پای_می مدیر استارتر عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 5578 بابا حداقل ۱۲ هم یه چیزی دهم یازدهم خیلی مسخرست😐 اگ به من باشه کارنامه یازدهم پاره میکنم اتیش میزنم ای کااااااااش تاثیر یازدهم برداشته شه یا تمام پیغمبر ها
رد_پای_می مدیر استارتر عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 5578 اصلا خاک تو سر کنکور حالا تشریحی یا تستی دوران گندیه😪 پیر شدم تا میام یه ذره شادی کنم کنکور یادم میافته عین تیوب بادم خالی میشه
cherylady عضویت: 1403/04/19 تعداد پست: 300 اگ به من باشه کارنامه یازدهم پاره میکنم اتیش میزنم ای کااااااااش تاثیر یازدهم برداشته شه یا تمام پیغ ... چطور میخوان هم یازدهمو تو خرداد بگیرن هم پشت کنکوریای مظلومی که دوازدهمو ترمیم میدن بازم تو خرداد امتحان بدن؟😂😐 اصن مگه میشه چطور میچپونن
cherylady عضویت: 1403/04/19 تعداد پست: 300 پیر شدم تا میام یه ذره شادی کنم کنکور یادم میافته عین تیوب بادم خالی میشه این جمعه کنکور داری؟
رد_پای_می مدیر استارتر عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 5578 چطور میخوان هم یازدهمو تو خرداد بگیرن هم پشت کنکوریای مظلومی که دوازدهمو ترمیم میدن بازم تو خرداد ام ... تنها کسایی که وقتی عقل ندارن به جای جان خودشون یه مملکت در عذابه