2777
2789
عنوان

چرا میگید تاثیر معدل برداشته شه

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 45 پست
الان بگو من چیکار کنم که تست عمومی نزدم یهو تو 1404بیاد چه غلطی کنم

مشکل اموزش پرورش دست منه ؟از بیخ و بن مشکل داره این طرح ها 

درضمن اگه الان درحد کنکور عمومی و قواعد و کرامر بلد نیستی نهایات رو گند میزنی چون سطحشون کاملا بالاست 

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋    #فمنیست_رادیکال                                                                   

سهمیه منطقه ای دارن ک اون ها

داشته باشن عزیز من چقدر جبران میکنه منطقه سه هم روستای ویرانه رو شامل میشه هم شهرستانای کوچیک وضعشون خیبی بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل اموزش پرورش دست منه ؟از بیخ و بن مشکل داره این طرح ها درضمن اگه الان درحد کنکور عمومی و قواعد و ...

امسال که زیاد نبود سطحش وقعا بعدم تست خیلی با قواعد و گرامر اولیه متفاوته

اره بابا امتحانات نهایی خیلی به نفعمونه تا اینکه عمومی رو کنکور بدیم اونم کسایی که تو عمرشون یبارم تست عمومی نزدن مگه میشه یهو بیان بگن عمومی بیاد تو کنکور ،فقط نهایی یازدهم و دهم داستان داره وگرنه دوازدهمش کاملا اوکیه

امسال که زیاد نبود سطحش وقعا بعدم تست خیلی با قواعد و گرامر اولیه متفاوته

موفق باشی ولی میانگین از سال پیشم اومد پایین تر تو دوازدهما همه مشاورا هم گفتن سختر بوده

بابا حداقل ۱۲ هم یه چیزی دهم یازدهم خیلی مسخرست😐

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

موفق باشی ولی میانگین از سال پیشم اومد پایین تر تو دوازدهما همه مشاورا هم گفتن سختر بوده

ممنونم شما هم همینطور از کنکور که سخت تر نیست ما تو عمرمون چون از اول کفتن نمیاد تست عمومی نزدیم

ممنونم شما هم همینطور از کنکور که سخت تر نیست ما تو عمرمون چون از اول کفتن نمیاد تست عمومی نزدیم

اصلا خاک تو سر کنکور حالا تشریحی یا تستی دوران گندیه😪

اگ به من باشه کارنامه یازدهم پاره میکنم اتیش میزنم ای کااااااااش تاثیر یازدهم برداشته شه یا تمام پیغ ...

چطور میخوان هم یازدهمو تو خرداد بگیرن هم پشت کنکوریای مظلومی که دوازدهمو ترمیم میدن بازم تو خرداد امتحان بدن؟😂😐 

اصن مگه میشه چطور میچپونن

چطور میخوان هم یازدهمو تو خرداد بگیرن هم پشت کنکوریای مظلومی که دوازدهمو ترمیم میدن بازم تو خرداد ام ...

تنها کسایی که وقتی عقل ندارن به جای جان خودشون یه مملکت در عذابه