2777
2789
عنوان

مرد وفادار خیلی کمه

716 بازدید | 31 پست

امروز یه آقایی با پرستیژ کاری بسیار بالا و خیلی خوشگل و قد بلند بهم پیشنهاد داد گفتم مگه شما متاهل نیستی گفت گناهش گردن من 

گفتم حتی یک کلمه هم زنت راضی نیست باهات حرف بزنم مطمئنم من خودمو مدیون نمیکنم

من خودم سر خیانت دارم جدا میشم 

بعد گفت اصلا میخوام با زنم اول آشنا بشی

هر چی گفت قبول نکردم

گفت ای کاش شوهرت قدرت رو میدونست

من یقین دارم زنش سر شوهرش قسم میخوره ولی...

من هیچوقت شوهرم رو حلال نمیکنم که باعث شد این چیزارو ببینم و بشنوم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من معتقدم کرم از خود درخت هیچ مردی نمیتونه یه زن رو وادار به رابطه کن تا وقتی خوده زنه نخواد الان زنا خودشون به زنای دیگ رحم نمیکنن درست مردا خیلی هوس باز و کثیفن ولی تا زنی بهش چنین اجازه ای نده نمیتونه هیچ غلطی کنه.

آفرین بهت که بهش از اول گفتی رک و راست گفتی نه کاش همه مثه تو بودن عزیزم دنیا جای بهتری میشد قدر خودت بدون همیشه❤

ولی من معتقدم کرم از خود درخت هیچ مردی نمیتونه یه زن رو وادار به رابطه کن تا وقتی خوده زنه نخواد الا ...

اصلا مگه میشه آدم به زندگی بقیه بی تفاوت باشه

خب من امروز گفتم نه

اگر بره سراغ زن دیگه اگر قبول کنن

وای به روزگار زنش

اصلا مگه میشه آدم به زندگی بقیه بی تفاوت باشهخب من امروز گفتم نهاگر بره سراغ زن دیگه اگر قبول کننوای ...

معلومه که بالاخره یکی مثه خودش قبولش میکنه

همینا باعث شده امروز وضعیت جامعه ما این باشه