2777
2789

من و عشقم ی ساله تو رابطه ایم و میشناسمش پسر خوبیه و تنها دختری که فالو داره منم 

دوستمم که ۱۲-۱۳ ساله رفیقیم باهم و یکی دیگه رو دوست داره و خیلی بهش اعتماد دارم 

امروز به دوستم گفتم حالا که ی ساله گذشته دوست پسرمو فالو کن ببینیم چه واکنشی داره 

درخواست داد و بعدش عشقم به من پیام داد که اره دوستت فالوم کرده عیب نداره بک بدم ؟ 

منم گفتم نه عیب نداره و قبول کرد 

بعدش همش خودخوری کردم که چرا قبول کرد چرا فلان بمان دوستمم می‌گفت چرا الکی حساس شدی اتفاقی نیفتاده و این حرفا 

بعدش گفتم اصلا انفالوش کن 

اونم انفالو کرد 

دوست پسرم پیام داد انفالو کرد که 

گفتم آره گفت این کارا یعنی چی فالو می‌کنه نیم ساعت بعد انفالو 

الکی گفتم پشیمون شده گفته چکاری بوده مگه دوستای پسره تورو فالو کردن که من اونو فالو کردم کارم زشت بوده و معذرت خواهی کن 

دیدم دوست پسرم خندید گفت کم داره ها 

بعدم با خنده گفت فالوش کنم گناه داره 

وای انقدر حالم بد شده 

پیام رو سین زدم حیرون شدم و نمی‌دونم چه جوابی بدم مامانم و دوستام میگن حساس شدی 

خودم حس منفی وجودمو گرفتم 

دوست دارم سرتاپا دوست پسرمو قهوه ای کنم بگم از می تاحالا تو دلسوز رفیق من شدی 

گناه چی داره دقیقا 

به نظرتون چکار کنم 

حساس شدم یا نه 

حالم خوب نیست قلبم تو دهنمه 😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه آرامش میخوای این قضیه امتحان کردن رو کلا ببند

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)