دوستان منو نامزدم تقریبا چهار ماه باهمیم و اخیرا زیاد پیامنمیده اخرین بار چندبار پیام دادم مثلا روری یک بار بعد چند روز گذشت بهش پیام دادم بهش گفتم چرا پیامنمیدی گفت سرکارم و خستهام تا بیام خونه یا گوشیمو چک میکنم یا میرم بیرون و بعد میخوابه ...ایشون از صبح ساعت۵ میره سرکار تا ۵ عصر و ساعت ۹یا ۱۰ میخوابه .. راستش این مورد منو اذیت کرده بهش میگم این مورو نشون میدا که در اولویت نیس زندگی مشترک و خودش میگه که نه اصلا اینطور نیس و فقط خستهام و از این حرفا ..شما تا حالا همچین مشکلی داشتین؟نظرتون چیه
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
عزیزم اول لوس کن خودت کن بعد گوشزد کن که گفته باشی ناراحتیت رو بیان کن مرحله اخر هم یه مدت زنگش نزن ...
من چند بار بهش گفتم چرا پیام نمیدی و از این حرفا و ایشون از ۴صبح تا ۴ عصر سرکاره و ساعت ۱۰ میخوابه ..میگه من خستم و سرکارم و وقت ندارم.. بعد چه ربطی به استقلال نشون دادن(من الان وسط بلاتکلیفی هستم با این رفتاراش) الان تقریبا ۵ روز گذشت هیچ پیامی نداد من میخوام بهش پسام بدم که تموم کنم