2777
2789
به نظرت کار خوبی کردم؟قیافش خیلی به دلم نشست😔ولی ترسیدم بیوفتم تو چاه😭

خیلی کار سنجیده‌ای کردی اتفاقا

قیافه خیلی معیار کوچیکیه برای ازدواج

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۹۹درصد

طبق تجربه میگم دختر یا پسر از بدوتولد تو اون خونه بودن و باتوجه به عقاید و فرهنگ وباورها بزرگ شدن و زیر دست پدرو مادر و۹۹ درصد اخلاقشون و ازخانواده میگیرن شاید یکم فرق کنن ولی بیشترش خونوادس پس در وحله اول به خانواده دقت کن

کاربری دست دونفر

اینجور که من توسایت از دخالت خانواده ها مخصوصا خواهر مادرشوهر فهمیدم

خااااانننوواادههه

خیلی مهمه

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!

این مسئله بیش از حد مهم بودن خانواده یه موجیه که تو توییتر راه افتاده اخیرا

من نظرم اینه که نمیشه حکم داد براش

بستگی به این داره که روابط پسره با خانوادش چطوریه و این که آدم منطقی ای هس یا نه

مثال میزنم براتون

همسر من یه دوستی داره که این آقا اهل شهر دیگه ای هست و با یه دختر اهل تهران نامزده،بعد خواهر و مادر آقا گفتن که ما رسم گواهی بکارت داریم،و خانوم بهش برخورده و نامزدیو داره به هم میزنه،و اون آقا حتی جرئت ایستادن جلوی خواهر و مادرشو نداره،و دقت کنین دختر و پسر هر دو دانشجوی دکتران و پسره انقدر ابلهه😅

خب واسه ازدواج با چنین آدمی که از خونوادش مستقل نیست و شخصیت محکمی نداره بله خانواده مهمه

ولی مثلا همسر خود من جوریه که بین من و خونوادش حد و مرز نگه میداره.درسته خونوادش مذهبی و سنتی ان و همسرم واسه این که والدینش ناراحت نشن ماجرای دوست بودنمونو نگفت،ولی تو همه مسائل دیگه از بعد خواستگاری جوری برخورد کرده که خونوادش میدونن منو دوست داره و بهم دید خاصی دارن.

خب همسر من حتی اگه خونوادش بد هم بودن من باز با اطمینان بهش بله میگفتم،چون میدونستم شخصیت ضعیفی نداره و مراقبمه.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

ان شاءالله خدا بحق بیمارکربلا بهت سلامتی وخوشبختی وموفقیت وعاقبت بخیری ارزانی بده وغم وغصه اززندگیت بیرون بره ودلت شادولبت خندون باشه .....الهی آمین حمدبرات خوندم 

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
فک کن تو خانوادشون همش دعوای عروس و مادرشوهره،،،به نظرت میشه رفت تو این خانواده؟

بستگی به شخصیت مادره داره

با جاری بشه رفت و آمد نکرد

با مادر شوهر نمیشه که

اون مرد هم تربیت همون مادره

این مسئله بیش از حد مهم بودن خانواده یه موجیه که تو توییتر راه افتاده اخیرامن نظرم اینه که نمیشه حکم ...

ببین من با اقایی اشنا شدم که میگفت مثلا معذرت میخام میگفت امروز ریدم به زنداداشم!یا میگفت زنداداشم و مامانم دعواشون شده زنگ زدن به منم..اینو هم دخالت میدادن

چرا؟مثلا من با پدر مادرم آسمون تا زمین فرق میکنیمانگار بچشون نیستمچطور میتونه مهم باشه خانواده😔😔😔 ...

هر چقدرم که با هم تفاوت داشته باشین

پایه و اساس رفتارتون یکیه

الان من با مامانم هر روز بحث و دعوا داریم 

و اختلاف سلیقه

ولی اساس رفتارمون یکیه

هر دوتامون لجبازیم😂

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!