2777
2789
عنوان

خانومایی که بچه دارین بیایین

92 بازدید | 13 پست

خانما من اولین بچمه پسره دوسالو خورده ایه واقعا شیطونه منم اعصابشو ندارم تا یه هفتع پیش اوکی بودم باهاش داد نمیزدم سرش خیلی تحمل کردم الان یه هفته است واقعا از اون بدترم همش داد میکشم سرش همش کاراش رومخمه حتی سیلی آروم میزنمش😭😭😭دوس ندارم اینجورییییی باشممممم ولی خب چ کنم تنهام تو شهر غریب شوهرمم اکثرا سرکاره وقتیم میاد خابه و خسته واقعا پوکیدم دوس ندارم ایطوری دعوا منم پسر بیچاره رو ولی واقعا نمیدونم چمه...شما بگید این رفتارمو چجور بزارم کنار🥺🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به بچه ۲ ساله سیلی میزنی و سرش داد میزنی یا خداااا😥😰 برو روانشناس خواهشا

تو بچت شد این سنی اینکارو نکن درضمن حاضرم دوسال دیگه همین موقع بیای رفتارتو بگی در قبال بچت من ازت یادبگیرم

وا نمیخوای قبول کنی کارت چقدر بده خب برو بزنش

بنظرت من تاپیک زدم گفتم کارم خوبه؟یا خواستم سرزنشم کنی؟کمک از مادرا فهمیده خواستم !!!!پس فکر کنم جای شما توی این تاپیک نباشه

بنظرت من تاپیک زدم گفتم کارم خوبه؟یا خواستم سرزنشم کنی؟کمک از مادرا فهمیده خواستم !!!!پس فکر کنم جای ...

واقعا حالت خوب نیستا، من خودم افسردگی بارداری گرفته بودم رفتم روانشناس خوب شدم،اینجا هم کسی کمکی به شما نمیتونه کنه اگه واقعا نگران بچتی من پیشنهاد درستی بهت دادم شب شما به شادی.

پسر منم ۲ سالشه امروز واقعا رد دادم از دستش خیلی شیطونه

صدبار میره روی میز آرایش ک آینه روشه یکسالگی خون از دهنش ریخت بیرون جوری از همین میز افتاده الان بازم میره سراغش ...نمیدونم چ کنم ترکش کنه..تمام مراحلی ک روانشناسم گف اجرا کردم بخدا فقط قسمت کتکش مونده ک امروز باسیلی یواشم جواب نداد

واقعا حالت خوب نیستا، من خودم افسردگی بارداری گرفته بودم رفتم روانشناس خوب شدم،اینجا هم کسی کمکی به ...

خخخخ شما پیشنهاد درست دادین؟مگه شما میدونید روانشناس نرفتم؟اشکال نداره تو جو بارداری اولی لابد میگذره میفهمی چندچندی