2777
2789
عنوان

درونم یه چیش خسته اس

50 بازدید | 6 پست

یه چیش کم انرژی شده

یه چیش تو خودشه

میگم میخندم روزمرگیمو انجام میدم

ولی این درونی ک میبینم درون چند روز پیش من نیس

درون منِ دیروز  نیس

یه قسمتی از من درد میکنه ک براش تصویری ندارم..

صدایی ندارم..

مکانی ندارم ، حالتی ندارم، توضیحی ندارم...

فقط میتونم بگم بخشی از من درد میکنه.

فقط میتونم بگم"دِلَم با ماندن بود.راه اما،راه رفَتن

و تو نَدانستی چ رَنجیست،کشاندنِ تنِ خَسته ای که

[خواهان ماندنَ]بود."

:)......

خوب میشی فقط باد باشه روزی که هیچ اتفاقی نمیوفته توش و ما بهش میگیم روزمرگی اونها روزای خوبن

یه دوش بگیرم 

برو جلو آیینه توی چشم خودت نگاه کن بگو من لایق بهترین ها هستم لایق یه حال خوب 

به خوراکی خوشمزه بخور برو بیرون یه هوایی بهت بخوره 

خوب میشی فقط باد باشه روزی که هیچ اتفاقی نمیوفته توش و ما بهش میگیم روزمرگی اونها روزای خوبنیه دوش ب ...

آره مطمئنم خوب میشم

قوی تر از این حرفام

اره ب این اعتقاد دارم ک زندگیه دیگه .

و همیشه باید دنبال سورپرایز باشیم

و خب خیلی طبیعیه هرچیزیم یه حکمتی داره...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره مطمئنم خوب میشمقوی تر از این حرفاماره ب این اعتقاد دارم ک زندگیه دیگه .و همیشه باید دنبال سورپرا ...

هممون از این روزها داریم فقط یکم باید زمان بدی به خودت که بگذره و 

از طرفی هم به جای غصه و خوابیدن و دوری از همه کارا باید کارایی که خوشحالت می‌کنه انجام بدی تا زودتر بگذره این روزا

هممون از این روزها داریم فقط یکم باید زمان بدی به خودت که بگذره و از طرفی هم به جای غصه و خوابیدن و ...

مرسییی از حرفات قشنگم

اره میدونم تجربه دارم نمیزارم تو این حال بمونم فدقش یه نیم ساعتی غصه بخورم بعدش پا میشم حموم و روتین پوستی و ب خود رسیدن  و رقص و..