2777
2789
عنوان

نظرتون راجب این چیه

122 بازدید | 17 پست

خانوما دوستم عاشق یکی از پسرای فامیلشونه.. بعد صمیمی هم نیستن.. مدتی پیش دوستم دستش میخوره روی شماره پسره و زنگ میخوره. اونم شماره دوستمو نداشته. از این و اون میشنوه ک دختره عاشقشه و اونی ک زنگ زده دختره بوده.. بعد چن روز ک میفهمه با مامان و باباش میاد خونه دختره خیلی عادی و خوش رو برخورد میکنه و نگاه های معنا دار هم به دختره میندازه بنظرتون دوسش داره؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن فقط براش جالبهچون اگه دوسش داشت , سریع اونم بهش میگفت و وارد دوستی میشد با دخترهن ک فقط نگاه کنه و ...

چه ربطی داره...  پسر عاقلی بوده ک فوری نزده تو کار دوستی 😂اول خاسته ببینه دخترو خوب نگا کنه خوشش اومد بعد

نیازی نباشد ما را به هیچ احدوالناسی جز اللّٰـه... 
عزیزمممم🤣خب کنجکاو شدن ببینن دختره چجوریه و چیه

بنظرت پسره به خانوادش گفته بوده؟ اخه بعدشم شنیدم مامانش گفته پسرم فلانی(دختره) رو خیلیییی دوس داره اما چن وقتیه ک دیگه دوستش نداره😐

عزیزمممم🤣خب کنجکاو شدن ببینن دختره چجوریه و چیه

بنظرت پسره به خانوادش گفته بوده؟ اخه بعدشم شنیدم مامانش گفته پسرم فلانی(دختره) رو خیلیییی دوس داره اما چن وقتیه ک دیگه دوستش نداره😐

چه ربطی داره... پسر عاقلی بوده ک فوری نزده تو کار دوستی 😂اول خاسته ببینه دخترو خوب نگا کنه خوشش او ...

اخه وقتی هم ک اومدن دختره  اصلا از اتاقش بیرون نرفته خجالتی بوده😕 پسره هم موقع برگشت خیلی ناراحت شده

بنظرت پسره به خانوادش گفته بوده؟ اخه بعدشم شنیدم مامانش گفته پسرم فلانی(دختره) رو خیلیییی دوس داره ا ...

شاید گفته باشه شایدم نه 

احتمالا گفته غیرمستقیم بدون اینک خانوادشو خبردار کنه ک دختره هم دوسش داره گفته بریم

نیازی نباشد ما را به هیچ احدوالناسی جز اللّٰـه... 
چه ربطی داره... پسر عاقلی بوده ک فوری نزده تو کار دوستی 😂اول خاسته ببینه دخترو خوب نگا کنه خوشش او ...

پسرا تو نگاه اول میفهمن از دختری خوششون میاد ن 

لازم نیس دو ماه دختری رو نگاه کنن

پسرا دختری رو دوست داشته باشن سریع اقدام ب آشنایی میکنن وقتی بفهمن دختره هم دوسش داره و نظرش مثبته

چطوری خراب شد؟

بچه بودم ۱۳..۱۴ سالم بود به دخترخالم اعتماد کردم همه چیو گفتم اونم شماره خواست بهش دادم و باهم ریختن روهم.. از اون طرفم اومد خونمون و من بیرون نیومدم و چن بار دیگه هم اومد و من همینجور پیش رفتم . اصلا محل ندادم اونم رفت ک رفت.. بعدم فهمیدم با دخترخالمه قیدشو زدم اومد التماس و زنگ و پیام ولی دیگه نتونستم