2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا چه خوب جذب میشید که خودتون میایید درخواست میدید!!!

خدایا به ما هم از این شانس ها بده!!!

مطمئنی خیال پردازی نمیکنی!!!

اگه اینجا هستم فقط برای اینکه شناخت بیشتری از زندگی و جنس مخالف پیدا کنم تا درک بیشتری داشته باشم برای زندگی ،هیچ وقت تاپیک زنانه شرکت نکردم و نمیکنم.

بهم برخوردفکرشم نمیکردم قبول نکنههیچ سر درنمیارم دیگه از رفتارش

یه پسر اگه کسی رو بخواد خودش میاد مستقیم میگه و حرفشو میزنه اونا کم رو نیستن.این پسره بازی روانی راه انداخته

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
از کجا فهمیدی در موردت با دوستاش حرف میزنه!؟و اینکه چرا خودت رو سبک کردی و درخواست دادی؟

اینکه خودمو سبک کردم که واقعا خاک تو سرم حق داری هر چی بگی بهم

ولی اینمه چجوری فهمیدم با دوستاش حرف میزنه که هم اینکه دوستاش وقتی خودش نیست منو میبینن حواسشون هست 

هم اینکه یه بار اون منو ندید دوستش اول دید رفت تو گوشش یه چیزی گفت اون برگشت نگام کرد

هم اینکه یه بار یکی از دوستاش که منو ندیده بود تا حالا رو دیدم 

بعد از کلاس اومدم بیرون 

دوباره که برگشتم دوستش نگام کرد چند ثانیه بعدشم برگشن به اون گفت اینه؟ 

اونم سرشو تکون داد

نمیدونم دیگه والا

یه پسر اگه کسی رو بخواد خودش میاد مستقیم میگه و حرفشو میزنه اونا کم رو نیستن.این پسره بازی روانی راه ...

اینو قبول ندارم که هر پسری میاد میگه!!!چون شخصیت ها متفاوت هست.

ولی این پسر احتمال داره همون طور که تو گفتی بازی روانی راه میندازه نمیدونم.

اگه اینجا هستم فقط برای اینکه شناخت بیشتری از زندگی و جنس مخالف پیدا کنم تا درک بیشتری داشته باشم برای زندگی ،هیچ وقت تاپیک زنانه شرکت نکردم و نمیکنم.

واقعا چه خوب جذب میشید که خودتون میایید درخواست میدید!!!خدایا به ما هم از این شانس ها بده!!!مطمئنی خ ...

الان به همه چی شک دارم 

خیال پردازی چیه 

من اول اصلا بهش اهمیت نمیدادم

اون هی همه جا با لبخند نگام میکرد خیره میشد